Er det sikkert at tabe sig i din første trimester?

Graviditetens første trimester omfatter omtrent de første 12 uger. At opnå vægt er en normal del af graviditeten, men ikke alle kvinder bliver i vægt i første trimester. Det er normalt sikkert at tabe sig i løbet af dit første trimester, men du bør ikke være aktivt slankende eller forsøge at kaste pund.

Kvalme og aversioner

Ifølge Parents.com oplever omkring 80 procent af gravide kvinder graviditet, der kan gøre det svært at holde mad. Fødevareadfærd er en anden grund til vægttab i første trimester, rapporterer FitPregnancy.com. Parents.com anbefaler, at medmindre du har betydeligt vægttab, som f.eks. 10 procent eller mere af din samlede kropsvægt, udgør vægttab i første trimester normalt ingen sundhedsrisiko for dig eller din baby.

Dieting farer

Zeni Koutsi, en forsker jordemoder skriftlig til BabyCentre hjemmeside, understreger vigtigheden af ​​ikke slankekure under graviditeten. Nogle kostvaner kan efterlade dig korte essentielle næringsstoffer, som jern eller folat. Du skal også spise hyppige måltider for at undgå dråber i blodsukker. For at undgå vægttab i første trimester foreslår FitPregnancy.com at spise op til seks små måltider om dagen og vælge sunde muligheder, såsom frugt, fuldkorn, grøntsager og magert kød.