Er det sundt at bare spise korn og mælk?

Tusindvis af typer korn er til rådighed. Nogle tilbyder komplet næring, høj fiber og lave mængder tilsat sukker. Andre er dog simpelthen lavet af raffineret mel og majssirup med vitaminer og mineraler tilsat laboratorier. Mens en fiber med højt sukkerindhold med lavt sukker kan tilbyde en lejlighedsvis tilfredsstillende og ernæringsmæssig passende udskiftning af måltider, afhænger det eller bruger sukkerholdige typer til udskiftning af mel, er det ikke en sund praksis.

Din krop absorberer bedst vitaminer og mineraler fra fødevarer, som naturligt indeholder disse næringsstoffer. Mens kosttilskud og berigede fødevarer, som f.eks. Færdigretter, kan hjælpe dig med at afrunde dit næringsindtag, skal dit fokus være på naturlige naturlige kilder til vitaminer og mineraler. En kost af bare korn og mælk udelukker frisk frugt, grøntsager, nødder, fisk, kød og bønner – som alle skal danne grundlag for en sund kostplan.

Mange korn indeholder højt raffineret mel, tilsatte sukkerarter og kunstige farver og konserveringsmidler. Med kun 1 til 2 g fiber pr. Portion, ville du skulle spise 12 til 38 portioner dagligt for at møde Institute of Medicine anbefalet dagligt krav til et godt helbred. Mange forarbejdede korn indeholder også BHT og BHA, butyleret hydroxytoluen og butyleret hydroxyanisol, som er syntetiske konserveringsmidler. Center for Videnskab af almen interesse advarer mod forbrug af disse tilsætningsstoffer, da de kan være kræftfremkaldende.

Vægttab planer, der anbefaler at erstatte korn til en eller to måltider dagligt kan føre til en ændring på skalaen. Årsagen til, at disse programmer virker, er, at de får dig til at spise færre kalorier end du brænder, hvilket næsten altid sporer vægttab. Disse planer går også ind for mindst et komplet, afbalanceret måltid og snacks, der hver dag ikke er kornholdige. De omfatter også frisk frugt, når du spiser korn som et måltid.

Klar til at spise korn kan være et sundt valg til morgenmad eller et andet valgmål, hvis du vælger sunde versioner. Scan ingredienslisten – en helkorn, såsom fuld hvede eller havre, bør være den første ingrediens. Korn med mindst 3 g protein og 25 til 40 procent af zink og jern er gode valg. Ideelt set vil du vælge mellem 5 g fiber og mindre end 5 g sukker. Spring over korn med delvis hydrogenerede olier, hvilket indikerer at de indeholder nogle transfedtstoffer.

Ernæring

Raffinerede og forarbejdede fødevarer

Vægttab

Bedste valg