Er hominy grits en god kilde til fiber?

Den kvintessente sydlige mad, der er kendt som hominy, refererer til tørrede kerner af hvid eller gul majs, der er blevet gennemblødt i løg for at fjerne deres klid og klidlag. Denne proces fjerner meget af den naturlige fiber, der findes i majs. Producenterne slår hominy til konsistensen af ​​groft sand for at skabe hominy grits, som sælges i regelmæssige, instant eller hurtig-madlavning sorter.

Selv efter at de fiberrige klid- og kimlag af majskerner er fjernet for at lave hominy grits, indeholder gristene stadig en betydelig mængde fiber. En 1/2-kopsdel ​​af tørt hvide hominy grits har 3,6 g fiber sammen med 256 kalorier, og den samme mængde tørgul hominy grits indeholder 4,2 g fiber og 250 kalorier inden madlavning.

Selvom hominy grits ikke opfylder definitionen på 5 g eller mere fiber pr. Portion for fiberfibre og korn, passer de til kriterierne 2,5 til 4,9 g for gode fiberkilder. Børn har brug for mindst 10 g fiber plus et ekstra gram fiber om dagen for hvert år i deres aldre. En 4-årig dreng har brug for 10 g plus 4 g eller 14 g fiber, mens hans 12-årige søster skal spise mindst 22 g fiber dagligt. Hvis du er kvinde, skal du have mindst 30 g dagligt indtil 50 og 21 g dag efter det. Mænd kræver mindst 38 g kostfibre om dagen gennem 50 år, når deres krav falder til 30 g dagligt. En ½ kops servering af gule gryn med grønsager leverer ca. 30 procent af førskolens daglige fiberbehov, men kun 11 procent af hans 30-årige fars daglige anbefalede indtag.

Server hominy grits som en side skål eller en morgenmadsprodukter, eller brug dem i bagværk, såsom brød og muffins. Drys 2 spsk. Af blancherede mandler oven på din kornsæd for at tilføje 1,8 g kostfibre eller bland hominy grits med halvdelen af ​​et hakket, ubehandlet medium æble, der leverer 2,2 g fiber. Ved bagning med hominy grits kan du øge fiberindholdet i brød og muffins ved at erstatte halvdelen af ​​det almindelige hvedemel med fuld hvede.

Korn- og majsprodukter som hominy grits indeholder både opløselig og uopløselig kostfiber. Opløselige fibre opløses i vand i tarmene for at skabe et gelignende stof, der hjælper med at kontrollere mængden af ​​kolesterol og glukose i dit blod og dermed nedsætte dine risikofaktorer for hjerte-kar-sygdomme og diabetes. Uopløselig fiber øger størstedelen af ​​dine afføring og blødgør dem, så du har regelmæssige afføring uden belastning.

Fiberindhold

Overvejelser

Betjeningsvejledning

Fordele