Er pilates effektive til vægttab?

For at tabe sig fra opbevaret kropsfedt, skal du forbrænde flere kalorier, end du spiser. Kalorieforbrænding sker gennem træning, daglige aktiviteter og din basale metaboliske hastighed, eller BMR, som bestemmes af din vægt og procentdel af magert muskelmasse. Pilates brænder et moderat antal kalorier og bidrager til muskeludvikling for øget BMR.

Overvejelser

Pilates tilbyder mange fitness fordele, såsom forbedret kernestyrke, fleksibilitet, balance og koordination, men det giver ikke aerob fitness. Men ved at arbejde med Pilates hoppebord kan du tilføje en aerob komponent til træningen. Med denne enhed kan du udføre spring og andre manøvrer, der øger din puls. En undersøgelse fra 2005 bestilt af American Council on Exercise fandt en avanceret mat Pilates rutine svarende til at gå på tre til fire miles i timen, hvilket bringer hjertefrekvensen til omkring 62 procent af maksimumet og falder bare genert af American College of Sports Medicine’s anbefalinger for aerob aktivitet. Desuden viste en undersøgelse, der blev offentliggjort i marts 2010-udgaven af ​​”Journal of the American Medical Association”, at mens 60 minutters vandring hjalp sunde kvinder, der fastholdt deres form, havde overvægtige kvinder behov for større intensitet for at tabe sig. Undersøgelsen bede ikke deltagerne om at ændre deres kost.

Studere design

Forskere fra University of Wisconsin gennemførte La Crosse ACE-studiet, der fulgte 15 raske unge kvinder gennem to matte Pilates-rutiner, en nybegynder og en avanceret rutine. Alle kvinderne havde i det mindste en mellemliggende forståelse af Pilates og fik lov til at udøve rutinerne forud for testningen. Forskere målte kvindernes opfattede udnyttelsesgrad, iltforbrug, hjertefrekvens og kalorier forbrændt under hver rutine. De analyserede ikke hjertefrekvens eller iltforbrug efter rutinerne.

Resultater

Selv om begge rutiner ikke lykkedes at hæve hjertefrekvensen til et aerobt niveau, viste den opfattede udnyttelsesgrad en langt mere udfordrende rutine end hjertefrekvenser ville foreslå. Kvinder i begyndelsesrutinen oplevede en opfattet udnyttelsesgrad på 14 – eller moderat hårdt – på Borg-skalaen fra 6 til 20. Kvinderne, der udførte den avancerede rutine, rapporterede en hastighed på 16 eller meget hårdt. Disse resultater indikerer en høj muskelkonditionering, som er fraværende i mange kardio rutiner. Derudover brændte kvinderne i begyndelsen rutinen 175 kalorier om 50 minutter, og i den avancerede rutine brændte 254 kalorier.

Sammenligning

De kaloriske udgifter i disse rutiner sammenligner sig med aktiviteter som lavbelastende aerobic, der forbrænder 310 kalorier, går 4 miles i timen, der forbrænder 269 kalorier og almindelig vægtløftning, der forbrænder 179 kalorier i samme tid, der gives en øvelse af Lignende vægt. Sammenlign disse kalorieudgifter til at køre i et moderat tempo på fem miles i timen, og kører klart bedre end Pilates med 441 brændt i 50 minutter. Men forbrændte kalorier fortæller ikke hele historien. Pilates bygger mager muskelvæv til større kalorieforbrænding selv efter træningen er overstået, hvilket gør en direkte kalorie-til-kalorie sammenligning vanskelig.

Potentiel

For at forbrænde det største antal kalorier i din Pilates-rutine og derved miste den største mængde af vægt, skal du udføre øvelser, der krævede totalkropsstabilisering, som f.eks. Sideplanker. Udfør også øvelser i hurtig rækkefølge for at maksimere kalorieforbrændingen. Hvis et træk føles for let, skal du erstatte det med en mere udfordrende øvelse. Forbind også din Pilates-rutine med en kost med lavt kalorieindhold for at se resultaterne endnu hurtigere.