Er rå kokos god til hud?

Når du forsøger at opretholde en sund hud, er det nyttigt at spise bestemte sunde fødevarer, der er rige på bestemte næringsstoffer. En sådan mad er rå kokosnød, som indeholder egenskaber, der hjælper med at fremme en klarere, sundere og mere ungdommelig hud. Spise rå kokosolie regelmæssigt er en simpel og naturlig måde at opnå livlig hud på.

Egenskaber af råkokosnød

Råkokosnød indeholder mediumkædede mættede fedtstoffer. Selvom andre typer af mættet fedt generelt betragtes som dårlige for dit helbred, fordi de kan blive fanget i fedtvæv, anvendes mellemkædede, mættede fedtstoffer af kroppen effektivt og omdannes til energi. Råkokos indeholder også egenskaber, der virker som antibakterielle og antiinflammatoriske midler for at reducere bakteriel overgrowth, irritation og betændelse i kroppen.

Fordele ved hud

Når du spiser eller bruger rå kokos, er det ikke kun til fordel for din krops system på indersiden, men det kan også gavne din hud også. Dette skyldes, at din hud faktisk er et stort organ, der filtrerer og behandler affald ligesom de andre organer i din krop. Ifølge Bastyr Universitet kan forbrug af rå kokosolie reducere sværhedsgraden af ​​bakterielle og inflammatoriske hudsygdomme, såsom eksem og psoriasis.

Forbrugsmetoder

Rå kokosnød kan spises frisk, tørret eller du kan forbruge den ekstraherede rå kokosolie. Frisk kokosnød skal spises hurtigt, da den kan blive rancid. Tørret rå kokosnød kan tilsættes i desserter eller spises som en snack. Rå kokosolie er fast ved stuetemperatur, og den kan spredes på toast som smør eller tilsættes i smoothies.

Overvejelser

Når du vælger rå kokosolie, skal du vælge en, der er mærket som “ekstra jomfru”, hvilket betyder at olien blev aftappet efter første tryk. Ekstra jomfru kokosolie indeholder mere næringsstoffer end olien fra anden eller tredje pressning. Selv om du kan lave mad med kokosolie, kan ejendommene forfalskes, når olien opvarmes. For de maksimale fordele for din hud og for resten af ​​din krop, spis kokosolie rå og uopvarmet.