Er skateboarding god øvelse?

Den fysiske aktivitet skateboarding indebærer gør det til en moderat intens aerob aktivitet, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Uanset om du udfører dristige tricks eller krydser ned ad fortovet, kan skateboarding forbrænde kalorier og forbedre dit helbred. Hvis du er interesseret i at indarbejde skateboarding i dit træningsregime, skal du vælge den type bord, der passer bedst til dine fitnessmål. For eksempel kan nogle mennesker kræve et trickeskateboard, så de kan udføre freestyle-bevægelser, mens andre måske foretrækker et skateboard designet til at kaste.

Brug din underkropsstyrke til at drive dig selv. At styre, vippe til den ene side eller den anden. Begge aktiviteter kræver muskel udholdenhed og kontrol.

Skateboard 150 minutter om ugen for en sund øvelse. Jo længere du skateboard, jo flere sundhedsmæssige fordele, du oplever, såsom forbedret fitness og øget energiniveau.

Skrid hurtigere for at øge mængden af ​​energi, din krop forbruger, og skubbe dine muskler hårdere. For dem, der ønsker at tabe eller vedligeholde vægt, kan kraftig skateboarding hjælpe med din fitnessindsats. Spise en ordentlig kost og engagere sig i separate styrketræningsøvelser afrunder en sund livsstil.

Udfør intense tricks, der kræver avanceret fysisk kondition, som komplicerede midair manøvrer og høje spring, hvis du er en vellykket skateboarder. Selvom begyndere ikke bør forsøge vanskelige manøvrer, kan erfarne skateboardere brænde et betydeligt antal kalorier, der når høje hastigheder.

Træn i et bakket område for at gøre træningen mere energisk, hvis du er en erfaren skater. Skubbe skateboardet op ad en skråning er sværere end at kaste, så det vil øge antallet af kalorier du brænder og effektiviteten af ​​den aerobic øvelse.