Hvordan du fremskynder din skjoldbruskkirtlen for at tabe sig

Skjoldbruskkirtlen er en lille kirtel placeret lige under din Adams æble. Kirtlen er et kraftigt organ, som regulerer produktionen af ​​hormoner, der styrer metabolisme. Mange mennesker forbinder skjoldbruskkirtlen aktivitet med vægttab og gevinst. Sandheden er, at din skjoldbruskkirtlen kan påvirke dit helbred og fitnessniveau. Imidlertid forekommer forekomster af fedme udelukkende på en ineffektiv skjoldbruskkirtel sjælden, ifølge Mayo Clinic. Vægtstigning er normalt et resultat af dårlig kost og inaktivitet. At bestemme årsagen til dine vægproblemer vil hjælpe dig med at lære at kontrollere din situation og finde mulige problemer med din skjoldbruskkirtlen.

Få dine thyreoideahormonniveauer testet. Din læge kan bestille en blodprøve, der afgør, om din skjoldbruskkirtlen skal fremskynde. En træg skjoldbruskkirtlen kan kræve medicin for at stimulere det. Lægen kan også ordinere en syntetisk form af de nødvendige hormoner for at hjælpe med at styre dit stofskifte. Det første skridt er at finde bevis for, at din skjoldbruskkirtlen er en del af problemet.

Forøg mængden af ​​vegetabilsk protein i din kost. Dr. Edward Bauman anbefaler i en artikel for Thyroid-Info, en diæt rig på frø og skaldyr for at hjælpe med at normalisere og regulere skjoldbruskkirtlen. Inkorporere skaldyr i mindst et måltid om dagen. Tilsæt snacks, der omfatter græskar og hørfrø.

Undgå forarbejdede fødevarer og konserveringsmidler i din måltid plan. Bauman peger på sukkerstifteren aspartam eller NutraSweet og iodiseret salt som to ingredienser for at undgå. Udskift iodiseret salt med havsalt og hold dig væk fra aspartamprodukter.

Brug hormonfødekød til alle dine animalske proteiner. Din krop kan absorbere nogle af hormonerne fra kødet du indtager. Forespørg hos butikken eller slagteren om kød fra hormonføde husdyr.

Start med at træne regelmæssigt ud. Træning bør omfatte både kardiovaskulær træning og styrketræning. At opbygge muskelmasse er den bedste måde at øge dit stofskifte på og tabe sig. Tal med en personlig træner for at udvikle en øvelsesplan, der vil hjælpe med at forbedre din muskulatur og fremskynde dit stofskifte.