Hvordan man behandler sår naturligt

Sår er åbne sår eller tårer, der forekommer i foring af indre organer, som oftest findes i maven eller tarmene, men kan også findes i spiserøret. Peptiske sår er åbne sår, der begynder som ømme pletter, så bliver rødmet og betændt, og i sidste ende bryder overfladen af ​​foring eller hud. Sår der vises i maven kaldes mavesår, den mest almindelige. Find relief og kur for et mavesår ved at tage skridt derhjemme for at helbrede og berolige stedet og for at undgå yderligere irritation.

Undgå at drikke alkohol, da dette irriterer rødt, betændt og åbent væv og sår, som om at hælde alkohol på et åbent snit på huden. Alkohol irriterer også formen af ​​mave og tarm og kan forårsage ikke kun betændelse, men også blødning. Undgå at ryge, hvilket øger mavesyrer, hvilket igen irriterer maven. Tag ikke NSAIDs (ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler) smertelindrende, men hold dig til acetaminophen, og undgå krydret eller fedtholdig mad, som bidrager til irritation, betændelse og smerte.

Brug hjemmemekanismer til at hjælpe sooth smerter, lindre betændelse og helbrede såret. Bestem om du har for meget eller for lidt mavesyre. Indtaget 1 el. Af citronsaft. Hvis din smerte går væk, har du mindre mængder mavesyre. Men hvis smerten vokser øjeblikkeligt værre, har du for meget mavesyre, hvilket fører til irritation og smerte. Neutraliser overskydende mavesyre ved at blande 1 tsk. Bagepulver med 8 oz. Af vand at drikke. Dette er et generations-gammelt middel for ikke kun at lindre smerten og forbrændingen af ​​et sår, men også til at behandle forstyrret mave og fordøjelsesbesvær.

Undgå stegte og fedtede fødevarer samt kulsyreholdige sodavand, som alle irriterer mavesåret. Fremme helbredelse ved at spise små portioner let fordøjelige fødevarer under opblussen, såsom grøntsager, varmt korn, almindelig mashed eller bagt kartofler, yoghurt, flødebaserede eller bouillonbaserede supper, skinless kylling eller kalkun og vanille eller pudder.

Køb lakridsrod, som i generationer har været brugt til at behandle både duodenale og mavesår, mens yarrow og hvid egebark er effektive til at reducere irritation og betændelse forårsaget af mavesår. Marshmallow rod og glat elm er kendt for at tilbyde beroligende virkninger på membranforinger i mave og tarmkanalen. Læs vejledningen på flaskerne af sådanne lægemidler, som findes i din lokale sundhedsforretning. Eller følg instruktionerne i medicinske folklorebøger til at brygge te eller indtage sådanne urter.