Hvordan man behandler tyndt og bølget hår

Tyndt, bølget hår kan være en udfordring at håndtere. Det er ikke lige nok til at bære en slank bob og ikke fuld nok til at gå til det rystede, sexede bed-head look. Salonbehandlinger som farve, perming eller straightening kan få dine hårskakter til at blive tykkere, men tyndt hår har tendens til at være skrøbelige, og hårde kemiske behandlinger kan være skadelige. Styling tyndt hår tager lidt opfindsomhed, men det behøver ikke at betyde at bruge en formue på dyre produkter eller timer foran spejlet.

Få et hårklipp, der får mest ud af dit tynde, bølgede hår. En kortere længde ser sædvanligvis mere ud, og sakstricks som laver, razorskæring og skarpe kanter kan også øge volumenens illusion. Et snit, der smigrer dit ansigt og passer til din livsstil, kan skjule meget, så arbejde med dit hår i stedet for at bekæmpe det.

Vask dit hår med voluminerende shampoo. Massage shampoo i din hovedbund for at stimulere dine follikler og fjern eventuelt hårprodukter eller olie, der måske har opbygget. Skyl dit hår med varmt vand.

Påfør en kvartstørrelse dukke af voluminerende balsam til din håndflade. Gnid dine hænder sammen og blød balsammen gennem hårets længde og undgå din hovedbund. Skyl balsammen ud med det fedeste vand, du kan stå, for at tilføje skinne.

Håndklæde tørre dit hår ved at klemme og blotte det overskydende vand. Gnid ikke dit hår, da tyndt hår kan være udsat for brud. Glat ud alle tangles med en brede tandkamme, der arbejder i små sektioner. Start i bunden og arbejde dig op.

Brug en rodløfter og sprøjtevoks til at tilføje volumen til dit hår uden at underkaste det for hårde kemikalier. Bølget tyndt hår kan samles i krøller med en rund børste og en tørretumbler på dens laveste indstilling, hvilket er mindre skadeligt for tyndt hår end varmvalser.