Hvordan man bevæger en tredemølle med en håndvogn

Løbebånd kan veje tæt på 300 pund, hvilket gør det svært at flytte dem rundt. Du kan udnytte en partner til at hjælpe dig med at flytte løbebåndet manuelt, men den omfangsrige form kombineret med vægten kan stadig være farlig. For at undgå skader og rygproblemer vil en håndvogn gøre en tredemølle ikke kun nemmere, men sikrere.

Sluk strømmen til din tredemølle og tag den ud af stikkontakten.

Kontroller håndvognen for defekter som løse dele eller revne hjul og reparér efter behov. Kontroller også lastkøretøjets lastkapacitet for at sikre, at den kan klare tredemøllens vægt.

Træk løbebåndet på løbebåndet mod konsollen, hvis det er muligt, og lås det på plads med låsestiften. Din brugervejledning skal have instruktioner om, hvordan du låser dækket på din bestemte tredemølle model.

Løft med benene og ikke ryggen, mens du træder løbebåndet væk fra din krop i en vinkel på ca. 45 til 60 grader. Slip basen af ​​håndvognen under den løftede ende af løbebåndet. Bed nogen om at hjælpe dig, især hvis løbebåndet er for tungt for en person til at kontrollere.

Løft tredemølleens løftede ende på håndbasisbasis, så løbebåndet ligger i spidsen mod trucken med lodret ramme. Sørg for at arrangere løbebåndet på lastbilen, så størstedelen af ​​vægten hviler på akslerne og ikke håndtagene.

Slip løbebåndet til håndvognen med sikkerhedsremme.

Grip håndtagene på din håndvogn og vippe håndvognen i en vinkel på 45- til 60 grader, der peger mod brystet. Brug arbejdshandsker for at undgå glide eller blærer.

Flyt håndvognen forsigtigt og langsomt frem og ikke baglæns. Det kan hjælpe med at få en ven til at holde løbebåndet, mens du skubber håndvognen, indtil du kommer til tredemølleens nye placering.

Sænk håndvognen, så dens bund ligger fladt på jorden.

Fjern sikkerhedsbåndene og træk trucken lige tilbage for at løsne tredemølle fra håndbasisbasis.