Hvordan man binder basketball shorts

Tv-analytiker og pensionerede NBA-center Bill Walton minder om at ankomme til UCLA i 1970, ivrig efter at lære om basketball storhed fra legendariske træner John Wooden. Han husker den første dag i praksis, da Wooden motioned for rookies at samle sig omkring, bemærker forfatter Charles Francis i “visdom godt sagt”. Wooden begyndte: “Mine herrer, i dag skal vi lære at binde vores sko korrekt.” Walton lærte Hvordan man sætter på sødestrømper korrekt, hvordan man opvarmer korrekt og ja, hvordan man binder snørebåndet på sine shorts.

Fold ned på toppen af ​​taljen. Træk hver ende af trækstangen til shortsen føles komfortabelt tæt på taljen. Flip den ene ende af strengen under den anden, lav to løkker, og træk en loop gennem den anden og træk den stramt, som om du skulle binde en sko. Vend midjebåndet op igen.

Træk enden af ​​snorebåndet ud af taljebåndet, hvis du har en løbende snoet. Juster til taljen føles behagelig. Tryk på din finger på den lappede del af sløjfen nær navlen, lav to sløjfer og fortsæt for at binde dem som om du arbejdede med en snor med to ender. Træk løkkerne tæt.

Lav en inline figur-otte loop, hvis du vil have maksimal sikkerhed og ikke ønsker at skære sløjfen. Lav to sløjfer i trækstangen, skub den ene delvist gennem den anden og vip den ende af den delvist indsatte sløjfe over de fordoblede sløjfer. Træk knuden fast, så knuden ligner en figur otte med en sløjfe, der rager ud af bunden.