Hvordan man bruger cykelpedaler med stropper

Tåremme på pedaler forbedrer cyklistens greb under cykelture. Båndene er ofte parret med tåklip, men kan også komme separat. Ridning med tåremme tager lidt øvelse og manøvrering. Remen fælder foden på pedalen. Når du går for at stoppe cyklen, skal du trække din fod korrekt ud, eller du vil miste din balance. Det er nødvendigt for cykelsikkerhed at du lærer at bruge stropperne ordentligt for at undgå ulykker.

Placér cyklen på en stabil overflade, såsom en fortov eller cement gulv. Klatre på cyklen og skub en fod på pedalen under stroppen.

Tag fat i enden af ​​remmen og træk opad for at stramme den rundt om din sko. Det skal være stramt, men du bør være i stand til at glide din fod tilbage med lidt besvær. Gentag processen med den anden fod.

Sæt cyklen i en døråbning. Dette hjælper med at støtte dig, mens du vænner dig til stropperne. Skub en pedal helt ned til bunden klokken seks. Dette vil flytte den anden pedal til klokken 12. Øv dig med at glide din fod ind og ud af stroppen. Placer foden på pedalens bagside og bevæg den fremad i stroppen.

Kør cyklen i et åbent område med lidt trafik. Drej pedalerne, så stroppen vender nedad. Øv dig med at trække din fod tilbage og derefter flytte den frem for at vende pedalen rundt. Din fod vil glide ind i stroppen naturligt, når pedalen flipper. Træk din fod tilbage for at fjerne remmen, før du tager den af ​​pedalen. Når du har perfektet bevægelsen på en fod, skift og øve med den anden.

Kør rundt, når du har det godt med manøvren. Begynd med begge bånd spids nedad. Vip en pedal over og skub din fod fremad, inden du skifter den anden. For at stoppe skal du trække en fod tilbage og derefter af pedalen og placere den på jorden, før du fjerner den anden fod.