Hvordan man bruger en elliptisk maskine til vægttab

Ved brug af elliptisk maskine i en time skal fem dage om ugen være tilstrækkelig kardiovaskulær motion for at stimulere vægttab i de fleste mennesker. Imidlertid er ikke alle former for cardio skabt ens. For øvrig har motion forskellige effekter på kroppen afhængigt af varighed, intensitet, timing og næringsmæssige faktorer. Følg et par enkle retningslinjer for at maksimere fedtforbrænding ved at manipulere disse øvelsesvariabler.

Gør din elliptiske cardio på en tom mave ved vågning. Hvis du skal spise, skal du have en lille protein snack som et par æg eller et velsprøjteprotein. Protein påvirker ikke fedtforbrændingen negativt, og kan faktisk forbedre vægttabet. Kulhydrater er på den anden side vores krops primære kilde til brændstof. Hvis din brændstoftank er fuld, har kroppen lidt grund til at vende sig til fedtsyreforretninger til energi.

Tid din elliptiske cardio træning straks efter en trænings træning. Den mest solgte fitnessforfatter Jeff Anderson kalder denne “super cardio”, fordi den kan hjælpe med at målrette mod kropsfedt direkte. Selv en kort vægt-træning session bruger op vores opbevarede muskel glycogen (kulhydrat brændstof), tvinger kroppen til at vende sig til fedt for energi.

Brug en lav til medium intensitet på den elliptiske maskine. Det er rigtigt, at højintensiv træning forbrænder flere kalorier, men hvor kommer disse kalorier fra? “Combat the Fat” forfatteren Jeff Anderson forklarer, at højintensitetskortio nedbryder muskelvæv til energi. Lav til medium intensitet træning faktisk brænde flere kalorier direkte fra fedt. Det betyder ikke, at der ikke er tid og sted for høj intensitet.

Prøv en HIIT eller high intensity interval træning træning. Denne form for cardio kombinerer medium intensitet med korte udfald af høj, maksimal intensitets træning. For eksempel i løbet af din time på elliptisk maskine, ville du lave korte sprints, så du kan trænge så hårdt som muligt i 15 til 30 sekunder, hvert par minutter. Sørg for at tage lidt protein og kulhydrater før og efter denne træning for at optimere fedtforbrænding og minimere muskelabsorption.

Opdel din elliptiske kardiovaskulære træning mellem to sessioner, hvis du ikke kan forpligte sig til en fuld time på maskinen. Faktisk kan reduktionen af ​​træningens varighed beskytte dit metabolisk aktive muskelvæv mod at spilde. Cardio er kumulativ, så det er helt acceptabelt at gøre 30 minutter efter vågning og yderligere 30 minutter senere på dagen, f.eks. På din frokostpause.