Hvordan man bruger en pro-form crosswalk 400e tredemølle

Når dagene er overdrevent sultrige – eller snedækkede – er det en trøst at vide, at du stadig kan komme i din daglige tur eller jogge ved hjælp af en tredemølle. På toppen af ​​en leg-tung træning giver Pro-Form Crosswalk 400E tredemølle dig også mulighed for en arm træning, der omfatter modstand. Før du går, tager du dog et par minutter for at lære maskinens grundlæggende funktioner.

Stå på foden hviler på ydersiden af ​​det løbende bælte og klip sikkerhedsklipset til dine bukser eller skjorte.

Indsæt nøglen – som er i den modsatte ende af sikkerhedsklipset – i nøglehullet. Det kan tage et øjeblik eller to for løbebåndet at tænde og for lysene at komme på.

Grib armhåndtagene og flyt dem baglæns for at teste modstandsindstillingen. Hvis du ikke vil bruge armhåndtagene, skal du springe over dette trin. Drej modstandsknapperne placeret nederst på hver armhåndtag mod uret for at øge deres modstand, hvilket vil hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier. Drej dem med uret for at gøre modstanden nemmere.

Tryk på pilknappen “Op” under overskriften “Calorie Goal” i midten af ​​løbebåndet, hvis du vil udføre en træning med et bestemt kalorimål i tankerne. Hvis du planlægger at bruge armhåndtagene, skal du trykke på knappen “Interaktiv krydsningskalor” over overskriften “Calorie Goal”, hvilket vil medføre, at et lille lys tændes lige til højre for “Interaktive krydsfarvekalorier” -knappen. Dette vil gøre løbebåndet tælle de ekstra kalorier, du brænder ved at flytte dine arme.

Træd på løbebåndets løbebånd og tryk på “Start”. Begynd at gå.

Forøg hastigheden på det løbende bælte ved enten at trykke på pilen “Hastighed”, lige til højre for tasten eller ved at trykke på det tal, der svarer til dit tempo i miles per time. For eksempel er et standard, forholdsvis hurtigt vandret tempo 4 miles i timen, så hvis du vil gå i det tempo, skal du trykke på “4” knappen. I begge tilfælde vil løbebåndets løbebånd gradvist øge hastigheden, indtil det når det niveau, du har valgt.

Gå eller jog i et lavt tempo i ca. fem minutter for at varme op og lad din krop gradvist tilpasse sig til træningen. Derefter øges din hastighed ved at trykke på piletasterne “Op” og derved flytte ind i din trænings aerobic condition. For de bedste aerobic og kalorieforbrændingsresultater skal din aerobic condition fase vare mindst 20 minutter.

Tag fat i armhåndtagene og flyt dem frem og tilbage i et modsat mønster fra dine ben. For eksempel, når venstre ben bevæger sig fremad, skal højre armhåndtag bevæge sig fremad.

Tryk på pilen “Op” ved siden af ​​hældningen for at øge maskinens hældning og øge intensiteten af ​​din træning.

Lad armhåndtagene gå væk, og træk båndet ud på fodstøtten for at teste din puls. Hvis du bevæger dig med høj hastighed, kan du muligvis reducere tredemøllehastigheden, inden du trækker ud. Placer tommelfingeren på knappen “Pulse Sensor” nederst til venstre på konsollen og hold den der i 15 sekunder. Kig på displayvinduet på konsolets højre side, det er her, hvor din aktuelle puls vil blive vist. Når din hjertefrekvens er kommet, træder du tilbage på gangbæltet og fortsætter med at gå eller jogge. For en god aerob træning skal din puls være mindst 60 procent af din maksimale hjertefrekvens.

Overvåg det venstre displayvindue for at spore den tid, du har brugt på maskinen og den afstand, du har rejst. Overvåg midterdisplayet for at få et skøn over antallet af kalorier, du har brændt, og følg det højre display for at spore din hastighed og din puls.

Tryk på “Down” Speed ​​arrow, når du er færdig med størstedelen af ​​din træning, og du er klar til at køle ned. Juster hastigheden til et langsomt, behageligt tempo og gå eller jog i det tempo i cirka fem minutter, så din puls gradvist sænkes. Tryk også på “Down” Incline-pilen for at reducere hældningen på maskinen og slip armhåndtagene, hvis du har brugt dem. Hvis du planlægger at folde tredemølle op, når du er færdig, skal hældningsindstillingen være helt ned.

Gå af gangbæltet og tryk på “Stop” -knappen på konsollen. Fjern derefter nøglen for at slukke løbebåndet og afklip nøgleklipset fra dit tøj.

Tag fat i tredemøllerammen med din højre hånd, og hold rammen nær bagsiden af ​​løbebæltet på venstre side. Tryk rammen opad ca. halvvejs, og tag fat i låsestiften på venstre side af maskinens vertikale ramme. Træk stiften ud, tryk rammens løbebælte i en fuld vertikal position og lad stiften snappe på plads under bunden af ​​rammens løbebælte. Når du vil bruge løbebåndet igen, skal du holde rammen igen og løsne tappen, holde rammen, mens du sænker den til gulvet.