Hvordan man bruger en sauna korrekt

I årenes løb er saunaer og dampbad brugt som et middel til at lindre svage eller trætte muskler, tilskynde frigivelsen af ​​toksiner gennem sved og rydde bihulerne for at lette lettere vejrtrækning. Da saunaens temperatur kan nå over 100 grader F (som kan ændre puls og forårsage dehydrering eller varmeslag), er det vigtigt at bruge en sauna korrekt og omhyggeligt for at opleve de positive fordele.

Forbruge 8 oz. Af vand eller mere før du går ind i en sauna. Fordi din krop taber vand gennem sved mens du er i en sauna, hjælper dette med at genskabe fugt til kroppen.

Brug tøj, der er meget let og ikke-restriktive. Tøjmaterialer, der “ånder”, som dem, der indeholder naturlige fibre som bomuld, er de bedste muligheder, da de ikke lås i varme og hjælper med at absorbere kroppens sved.

Bring et håndklæde med dig til saunaen for at give et blødt område at sidde på eller som en fugtabsorber til enhver sved.

Bliv i saunaen i kun 15 minutter, hvis du ikke har brugt en sauna før eller ikke har det godt, for eksempel hvis du har en infektion, kold eller influenza. Brug af en sauna i længere tid under disse omstændigheder kan resultere i varmeslag eller bevidstløshed. Hvis du regelmæssigt har brugt saunaer, skal du ikke holde dig længere end en time. Hvis du mærker, at du føler dig svag eller pludselig træt, skal du straks afslutte saunaen.

Vent nogle minutter, før du går ind i en kølig bruser eller pool eller udsæt dig for at afkøle udenfor luften. Denne dramatiske temperaturændring efter en sauna kan lægge overskydende stress på dit hjerte og forårsage, at dit blodtryk stiger for hurtigt.

Drik mere vand (mindst 8 oz.) Efter brug af en sauna for at fortsætte med at erstatte tabt vand.