Hvordan man bruger en tiere enhed til tone muskler

Transkutan elektrisk nervestimulering, eller TENS, er en metode til stimulering af nerverne for at reducere smerte og stimulere muskelspændinger til toning. Forskellige TENS-enheder er tilgængelige, der giver forskellige behandlingsområder baseret på frekvenser, pulsfrekvenser og amplitudeområder, ifølge læger på Memorial Hospital i Towanda, Pennsylvania. TENS-enheder benyttes af professionelle fysioterapeuter såvel som patienter derhjemme. Enhederne er små batteridrevne enheder, der kun vejer et par ounce.

Rens huden omkring det område, hvor du planlægger at bruge den elektroniske stimulering. Brug en alkoholstryge eller rengør med en antibakteriel sæbe. Tør området helt, inden elektroderne fastgøres for at forhindre hudirritation.

Sæt enderne af ledningerne i de engangspuder, der følger med enheden. Ekstra puder kan købes til privat brug. Brug altid en ren pude til behandling.

Afskræl klæbemiddelunderlaget på puden og læg puden på det område, der skal behandles. Følg råd fra dine læger og brug kun maskinen på anbefalede kropsdele.

Tænd maskinen for de indstillinger, som du har fået til opgave at bruge. Mange fysioterapeuter vil forudindstille de TENS-enheder, de leverer til kunderne. Patienterne skal opretholde de indstillinger, der anbefales af terapeuten.

Forøg intensiteten af ​​den elektriske indgang gradvist for ikke at chokere musklerne. Igen skal du have instruktioner om, hvor høj at skrue op for enheden for hver behandling.

Brug en TENS-maskine i 30 minutter til en time for at føle lindring, eller så længe som ordineret af din terapeut. Nogle patienter finder, at de har brug for et par timer med den enhed, der er vedlagt den bedste behandling.

Fjern puden efter en behandling og kassér puden. Fugt området med lotion for at lette eventuel hudirritation, der har forekommet og for at forhindre rødme.