Hvordan man bruger et pedicure sæt

Når midlerne er stramme, er det måske ikke i dit budget, der går på skønhedssalonen til en pedicure. Invester i en god kvalitet pedicure sæt for at spare penge, når det kommer til din fod beautifying overbærenhed. Ved at sørge for dine fødder derhjemme kan du springe over salonen, mens du stadig har glatte og polerede fødder, som er sandal-klare. Hver ting i pedicure kit har en vigtig rolle i at give dig beach-worthy fødder.

Sug din følelse i fem minutter i et bassin fyldt med varmt vand og et par dråber mineralolie. Dette blødgør både huden på dine fødder og dine tånegle som forberedelse til pleje. Blødere negle og hud gør det lettere at klippe og fugtgivende.

Skær dine tånegle lige over med klipperne. Afrundning af dine negle med klipperne kan resultere i smertefulde indgroede tånegle. Dine tånegle klipper bør være skarpe nok til at klip neglen i et pas. Træk aldrig eller rive ved dine tånegle.

Filér skarpe kanter væk med din tåneglefil. Hvis det ønskes, arkér du negers kanter for et mere afrundet look uden fare for indgroede tånegle. Brug filen til at udjævne skæv hud omkring tåneglen også.

Skub cuticles ned med en orange pind eller brug kanten af ​​din neglefil til at glatte ud cuticles, men aldrig klippe cuticles. Cuticles hjælper med at beskytte dine negle, og klipning dem væk kan tillade infektion at trænge ind i dine negle senge. At skubbe dem ned hjælper med at give neglen et rent udseende uden at sætte dig i fare.

Brug en pimpsten til at reducere tør hud rundt om tæerne og på hælerne. Huden omkring disse områder er typisk tykk og tør på grund af hyppigt misbrug. En pimpsten smider forsigtigt de døde hudceller, der gør disse områder uslebne. Når du er færdig, lind foden ved at anvende en pebermyntefodcreme. Du kan også bruge den glatte side af en pimpsten til forsigtigt at polere neglene for et glattere udseende.

Coat dine tånegle med neglelak, hvis det ønskes. Et lag klart neglelak vil hjælpe med at tilføje styrke uden at bruge farve på dine tæer. Tilsæt en top frakke og lad tørre, inden du genoptager regelmæssige aktiviteter.