Hvordan man bruger healthrider total body aerobic fitness øvelse maskine

ExerHealth-selskabet og senere Icon Health & Fitness har fremstillet en række øvelsesmaskiner kaldet HealthRiders siden 1989. HealthRider Total Body Aerobic Fitness Machine var en tidlig model, der ikke længere er fremstillet, men du kan stadig finde den i fitnesscentre eller på Brugt udstyr marked. HealthRider holder dig i konstant bevægelse for at forbedre din kardiovaskulære fitness. Ved at pumpe fodpedalerne og gribe maskinens håndtag og sende ind på forskellige måder, kan du styrke forskellige muskelgrupper for at opnå total træning.

Varm op med fem til 10 minutter mild kardioaktivitet – f.eks. Rask gang – inden du begynder en HealthRider session.

Juster maskinens sæde ved at dreje knappen under sædet og derefter placere sædet efter længden af ​​dine ben. Når sædet er korrekt placeret, skal dine ben være lige – men ikke helt låst – når du skubber pedalerne med dine fødder.

Lad styret stå i “standard” position og højdepanel i den laveste position, når du begynder at bruge maskinen.

Placer dine fødder på maskinens nedre pedaler, med fodboldene i midten af ​​begge pedaler. Peg tæerne fremad, når du trykker på pedalerne.

Træk styret mod dig samtidig med at du trykker på pedalerne med dine ben. Skub baren væk med dine arme for at fuldføre en gentagelse. Udfør 20 til 30 reps per minut, når du begynder at bruge maskinen. Arbejd mere kraftigt, da din konditionering forbedres.

Grib styret i begge ender og udfør de grundlæggende push-pull bevægelser for at målrette din underarm og ryg muskler. Grip fatet lige indenfor de buede dele og klem som du trækker det for at skifte mere fokus til dine underarm muskler.

Mål dine overarme ved at holde baren med et håndgreb tæt på centerposten.

Tag centerposten med en eller to hænder lige under styret for at arbejde med brystet, biceps, quads og hamstrings.

Udfør 30 til 40 reps i et hurtigere tempo – ved hjælp af hvilket greb du ønsker – at konkludere hoveddelen af ​​din træning. Skift til et bredt greb og sænk gradvis dine reps over flere minutter for at køle ned.