Hvordan man bruger oregano olie til at behandle thrush

Thrush – også kaldet en gær infektion eller Candidiasis – skyldes, at Candida albicans mikroorganismen vokser ude af kontrol. Symptomer omfatter hvide patches i munden, en cottony følelse i munden og en manglende evne til at smage. Thrush er mere almindelig hos babyer, ældre voksne og mennesker med svækkede immunsystemer. Antibiotika – som forstyrrer din beskyttende tarmflora – kan gøre dig modtagelig over for thrush. Hvis du har trøst, skal du behandles af en læge. Nogle mennesker vender sig til oreganoolie for at lindre symptomerne. Selv om tidlig forskning på oreganoolie er lovende, er den kun undersøgt i laboratoriet, ikke på mennesker. Før du prøver oreganoolie, skal du komme i gang med din læge.

Besøg en fødevarebutik eller gå online for at smøre medicinsk Middelhavs-oreganoolie, også kendt som Oreganum vulgare. Brug ikke æterisk olie fra almindelig oregano – Origanum marjorana — også kaldet pot marjoram, det har ikke de samme medicinske virkninger. Sørg for, at oreganoen du køber er kemisk fri og dyrket enten vildt eller organisk.

Klem to eller tre dråber oreganoolie i et glas vand og drik det, og pas på at lade den ufortyndede olie røre ved dine læber, lige oreganoolie kan brænde huden. De vigtigste antimikrobielle ingredienser i oreganoolie er de flygtige olier carvacrol og thymol, der har både antiseptiske og antifungale kvaliteter. Ifølge webstedet National Center for Biotechnological Information viste en undersøgelse, at oreganoolie hæmmer væksten af ​​Candida albicans hos mus. Oreganoolie indeholder også estere, der er svampemidler, såvel som gavnlige flavonoider, steroler og antioxidant-vitaminerne A og C. Ifølge Diagnose Me-webstedet har undersøgelser vist, at oreganoolie dræber E. coli og forskellige staph-bakterier. Oreganoolie kan forhindre sekundære bakterielle infektioner i at udvikle sig.

Tag to enterisk overtrukne 50 mg. Kapsler oreganoolie to gange om dagen med måltider og med rigeligt vand for at forhindre fordøjelsesproblemer. Dette er en alternativ måde at tage oreganoolie på for thrush.

Lav et uvenligt miljø for Candida albicans ved at forbyde sukker og alkohol fra din kost, herunder sodavand, honning, frugtjuice og øl. Spis ikke-forarbejdede fødevarer – såsom magert kød – og undgå grimme fødevarer som svampe og ost.

Fortynd en tsk. Af oreganoolie med en lige så stor mængde olivenolie og massage det to gange dagligt på berørte søm og neglebånd for at bekæmpe enhver neglesvamp forårsaget af Candida albicans.