Hvordan man drejer krybbe i småbarns seng

Overgang dit barn fra en barneseng til en lille seng er lige så spændende og skræmmende. På den ene side vokser han op og oplever nye ting. På den anden side åbner du dig selv op til nætter fuld af ham, der løber tør for sin krybbe og aldrig går i seng. Med alt dette foregår, er det sidste du vil sidde fast ved at købe en ny seng til dit barn. Heldigvis kan du installere en toddler rail på din eksisterende krybbe, konvertere barneseng til en toddler rail og spare dig selv meget tid og penge.

Bestem, om dit barn er klar til at overgå fra en barneseng til en barneseng. Du ved aldrig virkelig, hvornår hun er klar, men hvis hun ikke er der, er det ingen mening at tvinge hende. Ifølge BabyCenter.com tror mange mennesker, at tiden til at flytte dit barn er, når hun begynder at klatre ud af sin krybbe, men det er ikke en hård og hurtig regel.

Barnesikkert dit barns værelse. Det er meget sandsynligt, at han vil bruge meget tid på at løbe rundt på sit værelse, efter at han lærer at han kan undslippe sin toddler seng, så vær klar. Vær særlig opmærksom på eventuelle afsætningsmuligheder eller ledninger, som han kan nå. Sørg også for, at hans kommodekabiner har låse installeret, så han ikke kan bruge skufferne til at klatre til toppen af ​​kommode, hvilket kan medføre alvorlig skade.

Sænk madrassen til sit lavest mulige niveau. Madrasseniveauet skal være lav nok til at ligge op med småbørnsskinnen. Dette giver også dit barn mulighed for at komme ind og ud af sengen med lethed. Afhængigt af hvilken slags krybbe du har, kan det kræve, at du fjerner dele af krybbeen for at få adgang til mekanismerne, der hæver eller sænker madrassen.

Fjern dropside fra krybbe. Dropside er den side af krybbe, der hænger lavere end resten af ​​barneseng. I nogle modeller kan drop-siden glide af resten af ​​barnesengen. For alle andre modeller kræves der værktøjer til at fjerne drop-down. Dette kan normalt gøres ved at fjerne nogle skruer, men nogle krybber er mere komplicerede. Kontakt din barnesengs instruktionsbog inden du fjerner noget fra barnesenget.

Installer barneskinnen på barnesengen. Du skal næsten helt sikkert bruge værktøjer til at installere børnebjælken, så følg vejledningen og sørg for at have alt du har brug for, før du starter. Vær ekstra forsigtig for at sikre, at barneskinnen er fast fastgjort til resten af ​​sengen. Du kan måske opleve, at småbørnsskinnen har en lille smule give, hvilket er normalt i nogle modeller, men hvis skinnen vinkler for meget, er det måske ikke sikkert for dit barn.

Placer puder af de områder, hvor dit barn kan undslippe småbarnssengen. Dit barn er nødt til at udforske sine nye omgivelser, som kan omfatte at løbe ud af sengen eller forsøge at klatre over småbarnsskinnen. Det er klogt at planlægge ved at lægge puder i de områder, hvor hun sandsynligvis vil lande. Dette giver ro og sind for dig og dit barn. Da hun bliver mere bekendt med sin seng og du bliver mere komfortabel med muligheden for, at hun forlader sin krybbe efter sengetid, kan du fjerne puderne.