Hvordan man erstatter dåse græskar til frisk græskar

Brug af dåse græskar i stedet for det friske udvalg i opskrifter giver en mere bekvem måde at nyde denne sunde grøntsag. Ifølge Kansas State University Research and Extension Service er græskar en fremragende kilde til beta-caroten, eller vitamin A, og dåse græskar indeholder endnu mere af det essentielle vitamin end frisk græskar. Desuden har dåse græskar også en stærk, koncentreret smag, og dens tyk konsistens skaber en jævn, pålidelig konsistens i de fleste opskrifter. I de fleste tilfælde kan dåse græskar og frisk græskar anvendes indbyrdes.

Brug samme mængde dåse græskar som frisk græskar, der kræves i opskrifter. Hvis din opskrift kræver 2 kopper friskpureret græskar, skal du f.eks. Bruge 2 kopper dåse græskar i stedet for indholdet af en 16-oz. kan.

Måle dåse græskar forsigtigt for at forhindre uoverensstemmelser i opskriften. Sprøjt pumpen ud af dåsen, læg ind i en målekop, og pakk forsigtigt ned på bagsiden af ​​en ske. Niveau med en kniv, hvis det er nødvendigt.

Tilsæt den målte dåse græskar til opskriften, efter instruktionerne lige som du ville for frisk pureed græskar. Fortsæt med opskriften som angivet.