Hvordan man får dit ansigt til at se yngre ud

Livets oplevelser afspejles ofte i dit ansigt. Creaser, tasker og selvfølgelig gør rynker flere skønheder, når du bliver gammel. At blive ældre er ikke det eneste, der aldrer dit ansigt. For meget sol og rygning er blandt de faktorer, der for tidligt aldrer huden. Mens nogle ty til plastikkirurgi for at bringe et ungdommeligt udseende tilbage, kan du også tage nogle mindre drastiske foranstaltninger ved at ændre din kost, livsstil og hudpleje rutine.

Masser en god fugtighedscreme ind i dit ansigt dagligt. Vælg en ansigtscreme høj i naturlige olier. Scoop omkring 1 el. Af produktet ud af beholderen. Brug to fingre til at massere ind i dit ansigt med omhyggelig opmærksomhed på under-øjenområdet og eventuelle tørre pletter.

Hold dit blodtryk lavt. Højt blodtryk kan forårsage for tidlig ældning.

Spis friske frugter og grøntsager, spring over junkfood og koncentrere dig om sund spisning med vægt på rå, næringsrige fødevarer.

Forbruge “gode” fedtstoffer, der indeholder omega-3 fedtsyrer. Fødevarer højt i omega-3 omfatter laks, nødder, kiwi og grønne grøntsager.

Brug solcreme, når du er udenfor. Du skal komme udenfor i mindst 10 minutter om dagen for at få fordelene ved D-vitamin til huden, men du skal beskytte den. Vælg et produkt, der indeholder en fugtighedscreme samt en høj SPF (solbeskyttelsesfaktor).

Sov mindst otte timer om natten. Hvil er den bedste måde at opfriske dit ansigt på. Hold en regelmæssig sengetid, og engagere dig ikke i nogen mentalt eller fysisk beskatningsaktivitet før sengetid.

Reducer stress for at få dit ansigt til at virke afslappet og ungdommeligt. Hold en journal for at hjælpe dig med at identificere de mest stressfulde aspekter af dit liv, og brainstorm hvad du kan gøre for at hjælpe med at reducere dem. Tag tid hver dag til at slappe af for at hjælpe med at rydde dit sind og roe dig selv. Se en terapeut, hvis dit stressniveau er højt.

Brug lys makeup som supplerer din hud. Brug neutrale og matte nuancer i stedet for lyse, skinnende kosmetik, som kan få dig til at se ældre ud. Fjern al makeup i slutningen af ​​dagen.