Hvordan man får resultater fra en legmagasiner

Leg Magic Exercise Machine er en forenklet maskine, der bevæger dine ben på tværs af to baner, der tilbyder en kardiovaskulær træning og lidt styrketræning i den nederste del af din krop. Nogle af de krav, som produktets fabrikanter gør, er ekstreme og urealistiske. For eksempel hævder de at du kan træne i bare et minut ad gangen. Hvis du vil få de bedste resultater fra maskinen, skal du vedtage en mere traditionel træning og ignorere opblåste løfter.

Begræns ikke dine træningstrin

Mens Leg Magic hævder, at du kan tabe sig i et minuts intervaller, er det ikke længe nok at få tilstrækkelig kardiovaskulær aktivitet eller forbrænde mange kalorier. I stedet fokusere på 30- til 45 minutters træning. Centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse rådgiver mindst 150 minutter moderat kardio pr. Uge. For at tabe sig, skal du bruge endnu mere motion, så mål mindst 300 minutter om ugen på maskinen.

Forøg intensiteten

Mere intense træning brænder flere kalorier. Prøv at glide på maskinen tæt på din maksimale intensitet eller skifte mellem langsomme og hurtige intervaller. For endnu mere intensitet, prøv at holde vægte under træningen eller ved at bruge Leg Magic øvelsesmaskinen som opvarmning til en mere intens rutine som f.eks. Løbe eller hoppe.

Fokus på din kost

Du kan ikke tabe dig, hvis du spiser flere kalorier, end du har brug for, så undersøge din kost og skære ut unødvendige kalorier – start med sodavand, alkohol og sukkerholdige snacks. Derefter fokusere på at spise masser af greens, frugt og magre proteiner. Hvis du har en favorit “dårlig” mad, behøver du ikke give det helt op. I stedet fokusere på at spise i moderation og kompensation ved at udøve mere.

Indarbejde andre rutiner

Leg Magic Exercise Machine vil ikke give dig en fuld, afbalanceret træning og opfylder ikke CDC’s anbefalinger til styrketræning. For de bedste fordele skal du få mindst to dage om ugen med styrke-træning, der virker på alle større muskelgrupper. Tilføj i andre kardiovaskulære rutiner som svømning og løb, og øg dit aktivitetsniveau ved at tage hyppige strækningsbrud, gå til din destination og lege med dine børn eller hunde.