Hvordan man fil for skilsmisse, hvis du blev gift i udlandet

Lovene i alle amerikanske stater tillader dig at få en skilsmisse, selvom dit ægteskab er sket i udlandet. Den eneste advarsel er, at det udenlandske ægteskab skal være gyldigt i henhold til lovgivningen i det land, hvor det skete, ifølge den amerikanske barforening for familielov. Procedurerne for at afslutte en udenlandsk skilsmisse i De Forenede Stater er ikke meget forskellige fra at afslutte et ægteskab indgået i henhold til lovgivningen i enhver jurisdiktion i landet.

Gå til retsvæsenets kontor i amtet, hvor enten du eller din ægtefælle er bosat.

Skaff et krav om skilsmisseformular. På nogle steder er dokumentet en klage for skilsmisseformular. Sørg for at du modtager instruktionerne for at udfylde formularen fra kontorist. Husk at næsten alle advokatkonsulenter opretholder grundlæggende formularer til brug for personer, der er interesserede i skilsmisse, som ikke er repræsenteret af advokater.

Udfyld skilsmissebogsmeddelelsen. Et afsnit kræver grundlæggende oplysninger om hvornår og hvor du er gift. I denne del af andragendet om skilsmisse skal du angive landet, regionen og lokaliteten, hvor du er gift, afhængigt af hvordan landets politiske struktur er udformet. Inkluder også datoen for brylluppet.

Vedhæft til andragenet licens eller certifikat udstedt af den udenlandske statslige myndighed, der bekræfter dit bryllup, hvis dokumentet er tilgængeligt. At give denne dokumentation er ikke absolut nødvendig. Alligevel formidler den information til retten om det udenlandske ægteskab gennem officiel dokumentation.

Filtrer andragendet for skilsmisse med den anbefalede vedhæftning med domstolens kontorist.