Hvordan man fjerner en bee stinger fra huden

Når en bee slynger, kan den efterlade en hakket stinger i din hud, hvilket forårsager smerte, hævelse og ubehag. Der har været lang debat om, hvilken metode der er bedst for at fjerne en stinger fra huden. Forskningen offentliggjort i “The Lancet” i 1996 konkluderede imidlertid, at metoden ikke er vigtig, så længe stingeren fjernes så hurtigt som muligt. Ifølge University of California’s Integrated Pest Management-program fortsætter gommen efter et sving med at komme ind i kroppen i 45 til 60 sekunder. Hvis stingeren fjernes inden for 15 sekunder efter stinget, reduceres ubehag og sværhedsgraden af ​​reaktionen kraftigt.

Skrabning af Stinger Out

Skrabning af stingeren blev engang betragtes som den bedste metode til at fjerne en stinger fra huden. Alt det krævede var en tynd, flad genstand, såsom et kreditkort eller en fingernail. Du brugte genstanden til at påføre tryk rundt om stingets område – ved hjælp af langsomme, bevidste bevægelser for at undgå yderligere irritation – så stingerne blev tvunget ud af huden. Bee stingers er lavet af hårdt materiale, så du bør ikke bekymre dig om at bryde den i halvdelen. Hovedformålet er at fjerne stinger så hurtigt som muligt.

Træk stinger ud

Hvis stingeren er synlig på huden, er det godt at bruge fingrene til at fjerne det. Klem stingeren mellem tommelfingeren og pegefingeren og træk den ud. Pincet kan også bruges. Det er en myte, der klemmer stingeren, da du fjerner det vil punktere gommen sac og frigive flere toksiner i huden.