Hvordan man fjerner hovedbundsvorter

Vorter er et almindeligt hudproblem og er normalt forårsaget af HPV, den humane papillomavirus. Vorter er ikke kræftfremkaldende og kan optræde som en enkelt hævet bump eller i klynger. Vorter opstår, når HPV-virus finder vej ind i din krop via en ridse eller skæring og gør cellerne til at multiplicere hurtigt. Vorter kan spredes til andre områder af kroppen og kan ende op næsten overalt, herunder hænder, fødder, kønsorganer, albuer, underarme, ansigt og endda din hovedbund. Vorter i hovedbunden er typisk filiform typen af ​​vorte, karakteriseret ved pebret, fingerlignende humle. Forsøg på at fjerne hovedbundsvorter kan variere fra kirurgi til hjemmehjælpemidler.

Besøg din læge for at få en diagnose og bekræft, at bumpen på din hovedbund er en vorte.

Planlæg en curettage behandling med din læge for at få vorten skrabet eller skåret ud, siger University of Michigan Health System. Lægen vil bruge et skalpel eller skje-lignende skæreværktøj til at scoop vorten ud af huden. Området kan måske ikke fryses, afhængigt af hvor dybt indlejret hovedbundsvartet er.

Enig at have elektrokirurgi for at fjerne din hovedbund vorte. Elektrokirurgi bruger en nål, der sender en elektrisk ladning gennem vorten, der brænder vævet, ifølge University of Michigan Health System. Området omkring vorten skal frosses med en smertefuld indsprøjtning først. Elektrokirurgi er ikke effektiv på grupper af vorter.

Skær en hvidløgskage, læg den derefter over vorten og dækk den med en bandage eller indpakning, siger hjemmesiden for sundhedspleje. Lad det stå natten over, og fjern derefter dressingen om morgenen. Lad blærer, der er dannet, blive genabsorberet. Fortsæt samme procedure hver nat og vorten kan være væk inden for to uger. Hjem retsmidler er ikke medicinsk bevist og kan ikke vise optimale resultater.

Dyp en klud i æble cider eddike og dække vorten med kluden. Wrap eller bandage området og forlade det natten over, fjerne det om morgenen. Fortsæt i en uge for at se resultater, siger Health Guidance. Hjem retsmidler er ikke medicinsk bevist og kan ikke vise optimale resultater.