Hvordan man fjerner hudorme på næsen

Når små sorte prikker pletter din næse, har blodflader sandsynligvis overtaget. Blackheads udvikler sig, når olie bliver fanget i porerne, når olien udsættes for luften, oxideres den og bliver sort. Dette kan ske med enhver form for hud, men hudorme opstår mere med fedtet hud. Selvom blackheads er typisk små, kan de være en stor downer når det kommer til din hud. Blackheads kan fjernes ved ekstraktion, eller du kan bruge aktuelle ansigtsmasker for at fjerne dem fra din næse.

Udvinding

Vask dit ansigt med rensemiddel for at fjerne sminke, snavs, olie og andet snavs. Brug det hotteste vand, du kan tåle, når du vasker dit ansigt for effektivt at fjerne den dystre, blødgør olien og åbner porerne.

Ansigtsmasker

Gnid et tykt lag af fugtighedscreme over næsen. Fugtighedscreme vil midlertidigt forsegle i varmen, der hjælper med udvindingen.

Glat et lille stykke plastikpakning over din næse uden at dække dine næsebor. Sug to vaskeklude i varmt vand og vri dem godt ud. Placer vaskeklude på toppen af ​​plastikpladen, den ene oven på den anden. Lad vaskekludene stå på næsen i fem minutter. Varmen fra vaskeklude hjælper med at blødgøre olie og affald i dine porer, hvilket gør udvindingen nemmere.

Sæt et væv omkring pegefingeren på hver hånd. Placer hver indpakket finger i den nederste del af blackhead. Dine fingre bør være tæt på blackhead, men ikke så meget, at de rent faktisk rører det. Du vil udtrække blackhead fra roden, så det er vigtigt at starte i bunden.

Klem huden med dine to indeks fingre, indtil blackhead pops. Flyt dine fingre frem og tilbage i en blid vuggende bevægelse for at fjerne affaldet. Hvis blackhead ikke pop efter et par forsøg, skal du tørre området med en antiseptisk tørre og lade det være indtil næste dag og prøv igen.

Rengør området med en antiseptisk aftørring. Uddragning af en blackhead kan forårsage traume i huden, så det er vigtigt at desinficere området korrekt for at forhindre ardannelse.

Sprække et æg og skille æggeblommen fra den hvide, og læg den hvide i en lille skål. Bland kun æggehviden med en gaffel, indtil den bliver skummel. Smid æggehvilet på din næse. Lad det stå i 20 minutter, skyll derefter med varmt vand.

Sæt en æggehvide i en skål. Tilsæt 1 spiseskefulde majsmel og et stænk varmt vand. Rør godt med en ske og massér derefter blandingen på din næse. Lad det stå i fem til 10 minutter, før du skylder med en varm vaskeklud.

Kombiner 1 spsk bagepulver med 1 tsk varmt vand. Massage bagepulverpastaen på din næse. Vent 20 minutter, skyll derefter med varmt vand.