Hvordan man fjerner lyskehår

Selv om det kan virke som en moderne trend, går barberings hår omkring kønsorganerne tilbage til det gamle Egypten og Grækenland, da prostituerede barberet deres pubicområder for at vise sundhed og tilgængelighed. Barberhøns hår er ikke for alle. Der er flere teorier om nødvendigheden af ​​at have lyskehår, lige fra beskyttelse mod miljømæssige farer for at sprede feromoner og regulere kropstemperatur.

Bestem mængden af ​​hår, du gerne vil fjerne. Nogle kvinder vælger kun at fjerne hårene, der sticker ud omkring deres bikini linje, mens andre foretrækker at fjerne mere hår. Husk, at du altid kan vende tilbage til barberingen mere, men skal vente i to uger for håret til at genvinde helt.

Forbered området ved at skære noget særligt langt hår. Gør dette forhindrer barbermaskinen i at hakke og trække på dem ubehageligt.

Våd håret. Fugtigt hår er mere bøjeligt og lettere at barbere end tørt hår. Du kan også vælge at barbere i brusebad eller bad for at holde området fugtigt.

Påfør barberkrem til de områder, der skal barberes. Vælg din barberkrem eller gel klogt – kunstige dufte og farver kan være for irriterende for et sådant følsomt område. Hvis du er kvinde, undgå at få barberkrem i din vaginal åbning, hvilket kan medføre ubehag, pH-ubalance og svampe- eller bakterieinfektioner.

Barber håret du har besluttet at fjerne. Brug en hånd til at holde barbermassen og den anden for at trække huden stramt om nødvendigt for at skabe en flad overflade til barbermassen at glide. Flyt barberhøjen mod hårets korn. Dette kan være vanskeligere for mænd. Gå langsomt og barbere lidt ad gangen.

Skyl området og gentag processen om nødvendigt for at fjerne eventuelle stragglers eller hår, der ikke blev barberet første gang. Skyl igen og påfør en eftershave fugtighedscreme designet til følsom hud for at hjælpe med at berolige irritation forårsaget af barbermaskine eller for at forhindre sandsynligheden for indgroede hår.