Hvordan man fjerner mørke pletter fra underarmene

Underarm væv er følsom og kan være udsat for infektion, barbering irritation eller hudlidelser. Nogle af disse problemer fører til pigmenteringsproblemer på underarmene. Fjernelse af mørke pletter fra under dine arme er dog muligt, og du kan returnere din hud til sin normale farve. At bestemme årsagen til din misfarvning er nøglen til at finde en vellykket behandling.

Smid din deodorant og brug en antiperspirant i stedet. Deodoranter kan indeholde giftige stoffer, der kan reagere med huden eller irritere og misfarve det, når de anvendes gentagne gange.

Voks dine underarms for at fjerne håret dybt ned. Barbering efterlader håret under huden stadig intakt, hvilket ofte efterlader en ubehagelig skygge.

Skyll dine underarms med en barberkrem, hvis du barberer dine underarms. Brug en barberkrem til at give en glat overflade og for at minimere hudirritation, der kan resultere i misfarvning.

Behandle svampeinfektioner. Underarmene er tilbøjelige til infektion, så hvis du bemærker, at dine armhuler er ekstra kløende, kan du kræve behandling med en steroidcreme.

Besøg din læge for at afgøre, om du har en medicinsk tilstand som acanthosis nigricans. Denne tilstand opstår, når dele af huden tykner over tid, hvilket giver områder mørkere end resten af ​​kroppen. Det er almindeligt hos dem med diabetes og hos dem, der er overvægtige. Acanthosis nigricans kan behandles med Retin-A, eller alfa- eller beta-hydroxysyrer. Andre årsager til mørke underarme kan være hypofyse, lidelser i skjoldbruskkirtlen, Addison-sygdommen eller anvendelse af visse lægemidler som orale præventionsmidler eller kolesterollægemidler.