Hvordan man fjerner zinkcreme

Typisk brugt som en naturlig solcreme eller en behandling for mindre hudirritationer, har zinkoxidcreme meget at tilbyde – det blokkerer næsten alle skadelige UV-stråler fysisk, når de appliceres topisk, modstandsdygtigt mod vand og går ikke i luft i huden, i modsætning til indtrængen Solcreme, der undertiden indeholder hormonforstyrrende kemikalier. På bagsiden gør nogle af de kvaliteter, der gør zinkcreme nyttige – nemlig dens vandmodstand og barrierelignende egenskaber – også det, at det kræver ekstra forsigtighed når det kommer til fjernelse.

Skyl dit ansigt eller det område, som du har påført zinkoxidcreme eller solcreme grundigt med varmt vand. Hvis du har masser af zink på din krop, hop ind i et varmt brusebad for lettere, mere indeholdt fjernelse.

Arbejd mild, naturlig væske eller bar sæbe mellem dine våde hænder for at skabe en tyk, skummende skum. Ingredienser som jojobaolie, pebermynteolie, hampseed og sojabønner gør til effektive naturlige sæbe. Til særligt stædig eller tørret zink skal du henvende dig til en sæbe med lette eksfolierende elementer, såsom brændt sukker eller vanillebønner.

Arbejd skummet i en ren, forsigtigt slibende eller tekstureret svamp, loofah eller vaskeklud. Masser zinket med lakeret svamp, loofah eller vaskeklud, og brug lidt tryk og arbejde i cirkulære bevægelser. Denne metode fjerner langsomt men sikkert zink fra huden.

Skyl grundigt med varmt vand og gentag skylning, lathering og massering, indtil din hud er fri for zink.