Hvordan man flader den nedre pannus

Den nedre pannus er en del af din underliv, der almindeligvis hedder en “fanny pack” eller “forklæde”. Efter betydelige, hurtige vægttab, kan dette hudområde hænge ned og blive fult. Mest almindelige efter graviditet eller bariatrisk kirurgi vægttab, vælger mange mennesker kirurgisk fjernelse af overskydende hud. Kirurgi er ikke altid den eneste mulighed, du skal fladte din pannus og skabe en svelte mave.

Spis en afbalanceret kost med masser af friske frugter, grøntsager og magre proteiner for at hjælpe med at opbygge magert muskelmasse og genoprette hudens elasticitet. Løs hud skal næres for at genvinde sin tidligere form. Antioxidanter og protein er den ideelle måde at hjælpe huden med, mens du bygger lean muskel, som kan hjælpe med at forbrænde overskydende fedt og holde det væk.

Tone din mave gennem motion. Målretning af dine abdominale muskler vil hjælpe med at fladere din pannus ved at øge muskelmassen. Øvelser som nedre abdominal crunches og reverse sit-ups hjælper med at arbejde disse muskler.

Udfør aerob træning i 30 minutter om dagen mindst tre dage om ugen. Selvom toning din pannus hjælper, skal du forbrænde fedt gennem hele kroppen for at undgå yderligere strækning af huden. Turgåing, jogging og dans øger din puls og dermed fremskynder din metaboliske hastighed.

Tæl de kalorier, du spiser hver dag, ved at holde en madbog. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, om du følger rigtige ernæringsmæssige mål for vægttab. Din højde, vægt og alder bestemmer, hvor mange kalorier du skal tage i dag for at tabe mindst et pund om ugen. Ved at skære 500 kalorier ud af dit anbefalede daglige indtag, kan du tabe langsomt, mens du giver din hud tilstrækkelig tid til at vende tilbage til sin tidligere form. Hvis du taber for hurtigt, vil det kun få din pannus til at hænge og forværre.