Hvordan man gør dine ben skinnere uden motion

For at kaste fedt i dine ben, bør du reducere dit kalorieindtag, spise en sund kost og lede en mere aktiv livsstil. Du behøver ikke nødvendigvis at gå på gym eller specifikt udpege en tid hver dag til at udøve, hvis du har en aktiv livsstil. American Heart Association foreslår mindst 150 minutter om ugen med moderat aerob aktivitet, såsom cykling og gåture. Der er enkle ting, du kan gøre for at integrere aktiviteten i din dag, der vil hjælpe dig med at tabe sig, tone op og forbedre dit generelle helbred.

Tænk holistisk om, hvordan man kan leve et sundt liv. I stedet for at fokusere bare på dine ben, fokusere på at føle sig sund, indhold og afbalanceret, og når du opnår det, vil du være mere tilbøjelig til at tabe sig i dine ben.

Reducer dit kalorieindtag. Du bør ikke forbruge flere kalorier, end du kan brænde. WebMD anbefaler et dagligt kalorieindtag på 1.600 til 2.400 kalorier afhængigt af køn, alder og aktivitetsniveau.

Spis en velafbalanceret afbalanceret kost sammensat af fuldkorn, frugt, grøntsager, protein og sunde olier. Ikke-forarbejdede fødevarer er lettere for din krop at metabolisere, og at have en afbalanceret kost sikrer, at du får alle de næringsstoffer, din krop har brug for til at fungere ordentligt.

Forøg din fysiske aktivitet. Du behøver ikke at deltage i et gym, hvis du gør en indsats for at få nok fysisk aktivitet i løbet af din dag. Forsøg at gå 10.000 trin om dagen, hvilket er cirka fem miles.

Tag trappen i stedet for elevatoren for at forbrænde kalorier, for at tone dine gluter og hamstrings og at kaste fedt i dine ben. Skab et mål for dig selv. Du kan starte med et par trapper i den første uge og øge antallet af flyvninger, du klatre hver uge.

Gå eller kør cyklen til arbejde, til købmanden og overalt, når det er muligt. Både vandring og cykling virker dine benmuskler og hjælper dig med at skabe muskeltoner.