Hvordan man gør en wheatgrass detox kost

Hvede græs kommer i forskellige former, herunder rå, pulver, ekstrakt og tabletter. Selvom denne plante mangler væsentlige kliniske data, markedsføres den normalt som et kosthjælp til at afgifte kroppen og fremme vægttab og generel sundhed. Hvedegræsdetektionen kræver, at der tages daglig brug af denne plante for at fremme fjernelsen af ​​toksiner og urenheder i kroppen. Hvede græs har et højt næringsindhold, som omfatter de ni essentielle aminosyrer, vitaminer og essentielle mineraler – så meget, at det ville kræve 2,5 pund grøntsager for at nå det tilsvarende indhold af 1 ounce hvedegræs, ifølge Dr. Rajeev Sharma I sin bog, Forbedre din sundhed med hvedegrass og korn. Kontakt din læge inden du tager hvedegræs, især hvis du har en gastrointestinal tilstand.

Drik frisk saftede hvedegræs sammen med andre frugter og grøntsager, såsom bær, bananer, spinat og æbler. Brug behagelige smagspræparater højt i antioxidanter for at dæmpe smag af hvedegræs og tilskynde til fjernelse af toksiner. Hvidgræsdetoxdiet kræver et 1-ounce “skud” af hvedegræs før hvert måltid.

Tag den anbefalede doseringsmængde angivet af producenten af ​​kosttilskuddet, hvis du vælger denne metode over rå hvede græsjuice. Kosttilskud er tilgængelige som tabletter, kapsler, tinkturer og flydende ekstrakter, ifølge American Cancer Society. Da der mangler videnskabelige data, er der ingen måde at bestemme en levedygtig dosering for at forbedre markedsførte sundhedsmæssige fordele.

Undgå kun at bruge hvedegræs i denne detox kost. På trods af dens høje næringsværdi skal du supplere din afgiftningsproces med hele fødevarer, såsom fuldkorn, frisk frugt og grøntsager og magert kød; hvedegræs er ikke et middel til at erstatte måltider. Hvis du gør det, kan det føre til forstoppelse og manglende mad.