Hvordan man gør godmorgen motion med håndvægte

Udførelsen af ​​godmorgenøvelsen ser ud til at være ret simpel, men det er faktisk en udfordrende øvelse, der kræver en stor styrke i ryggen, brystet, gluten og hamstrings. Denne øvelse udføres oftest med en barbell, men du kan bruge håndvægte i stedet. Brug af håndvægte vil øge muskelaktiveringen i dine skuldre og arme. Udfør ikke denne øvelse, hvis du har smerter i ryggen eller nakke.

Stå med fødderne hoftebredde fra hinanden og pege ligeud, mens du holder en håndvægt i hver hånd. Træk din navle ind mod din ryg og saml din mave for at stabilisere ryggen.

Bøj dine arme og træk håndvægte op til hvile på dine skuldre. Hold dine albuer brede og dine palmer vender fremad. Øg intensiteten af ​​denne øvelse ved at udvide dine arme over dine skuldre, mens du holder håndvægte. Læs intensiteten af ​​øvelsen ved at hvile en barbell på ryggen af ​​dine skuldre i stedet for håndvægte.

Hold dine ben lige og ryggen flad, mens du hænger fremad i dine hofter og sænker din torso parallelt med gulvet, mens du holder håndvægterne lænket til skuldrene. Pause for en tælling.

Gå tilbage til startpositionen uden at frigive dine buk. Pause kort og gentag 10 til 12 gange.