Hvordan man gør isagenix 9 dages rensning

Isagenix 9-dages rensnings- og fedtforbrændingssystem markedsføres som et vægttabtilskud, der hjælper dig med at miste op til syv pund om ni dage, ifølge Isagenix-webstedet. Pakken indeholder supplerende shakes, supplerer, snacks, programguide, målebånd og en cd, der forklarer vigtigheden af ​​rensning. Den sælger til $ 174 i december 2010. Forbrugerrapporter siger, at de fleste kosttilskud ikke er reguleret, så det er vigtigt at være forsigtig, når de bruger dem. KVS12 Heartland News rapporterer endvidere, at langtidsvirkningerne af Isagenix-programmet ikke er klare.

Afslut forrensningsfasen i to dage for at forberede din krop til 9-dages rensning i forvejen. Tag 1 til 2 oz. Af “Ionix Supreme” supplement. Udskift to af dine måltider med en “IsaLean” shake eller suppe, helst morgenmad og aftensmad. Har en sund, høj fiber, lavt fedtet frokost, der er ca. 400 til 600 kalorier som kyllingebryst, med grøntsager og en salat.

Drik 4 oz. Af kosttilskuddet “Cleanse for Life” fire gange om dagen på dine “Cleanse days” er dag 1 og dag 2 i programmet. Alternativt kombinere 4 oz. Af “Rens for livet” med 8 oz. Af renset vand og drikke.

Spis op til seks Isagenix snacks hele dagen på dine “Cleanse Days.” Disse vil hjælpe dig med at føle dig fyldt hele dagen, kontrollere dit blodsukker og trang.

Erstat morgenmad og aftensmad på dag 3 til 7 med “IsaLean” shakes og suppe. Bland to scoops af “IsaLean” suppe eller shake pulver med 8 oz. Vand blandes derefter med is. Har en sund frokost, der indeholder omkring 400 til 600 kalorier, som kalkunbryst med broccoli og salat.

Fortsæt med op til seks Isagenix-snacks på dag 3 til 7 i din 9-dages rensning.

Tag en “Natural Accelerator” kapsel to gange om dagen under rensningen. Tag en kapsel om morgenen og den anden om eftermiddagen.

Træn i mindst 20 minutter dagligt. Brænd kalorier ved at sigte på kardiovaskulære aktiviteter som svømning, vandreture, cykling og jogging. Prøv at øve inden for din målpulszone (se Ressourcer).

Drik rigeligt vand gennem hele 9 dages rensning, især under dine “Rensningsdage” og når du træner. Mål for ca. 100 oz. Ifølge Cleanse Trim vil vand hjælpe med at fortynde urenheder, da de fjernes fra kroppen og forhindrer forstoppelse.

Afslut yderligere to “Rensningsdage” på dag 8 og dag 9 ved at gentage trin 2 og 3.