Hvordan man gør marine corps pushups

Marine Corps Times bemærker, at hver gren af ​​militæret ikke kan synes at være enige om, hvad der gør en perfekt pushup. Marines, Army, Navy og Air Force har alle små nyanser i deres pushup-stil, som er forskellige fra den ene gren til den anden. For at udføre rigtige Marine Corps-stil pushups, er der et par tips, du skal huske.

Læg fladt på jorden på din mave og skub i startpositionen. Marines, som alle tre andre militære grene, kræver, at du holder dine ben, ryg og hoved lige.

Sænk dig selv på jorden og rør dit bryst til jorden for et kort øjeblik, før du skubber tilbage til op-positionen. Marines skal røre deres bryst kort til jorden for pushup at tælle.

Tæl gentagelser i et to-til-et mønster, hvilket betyder at du faktisk gør to pushups for hver gentagelse talt. Tidligere Marine Oscar Rueda bemærker, at marinesoldaterne henviser til denne tællestil som en fire-treningstræning. Ifølge Marine Corps Times er marinesoldaterne den eneste militære gren til at tælle pushup gentagelser på denne måde.