Hvordan man griller grillet kylling på George Foreman Grill

Ved madlavning af kylling på George Foreman Grill skal du bruge udbenet bryst eller lår. Hvis du holder øje med dine fedt- og kalorieniveauer, skal du fjerne huden fra kyllingen, du reducerer måltidets kalorier med 48 procent og fedtet med 89 procent. Kendt for sin bekvemme drift koger denne dobbeltsidede elektriske grillmaskine begge sider af kyllingen samtidig, hvilket reducerer din tilberedningstid med halvdelen. I modsætning til stegepande stegning, når du laver brødede bryster på George Foreman Grill, tilføjer du en smule olie til brødkrummerne i stedet for panden.

Forbered George Foreman grill til grillning. Fastgør de aftagelige grillplader til maskinen og sprøjt dem med sprøjtespray. Tilslut grillen og forvarm den til 375 grader Fahrenheit.

Pak et stykke plastikpakning over begge sider af kyllingstykkerne for at reducere splatteren.

Pund kødet let med den glatte side af kødet mallet for at flade det til en ensartet tykkelse på cirka 1/2 tomme. Hvis du ikke har en kødmallet, skal du bruge en kuglepen til at flade kyllingen.

Trim fedtet fra kyllingens stykker og skære dem i serveringsdele, der passer til George Foreman Grill.

Kombiner brødkrummerne, parmesanost, salt, peber, brik og basilikum i en lav skål.

Drizzle olivenolie over krummerne og bland det godt, så alle krummerne er overtrukket.

Slå ægget med en visp i en separat stor, flad skål.

Dyp kyllingestykkerne i ægblandingen, der dækker begge sider, og lad overskydende æg dræbe.

Placer et stykke ægkogt kylling i brødcrumb-blandingen, og skyll lidt brødkrummer på toppen af ​​kødet. Tryk let på kyllingen med hælen på din hånd og fingrene for at presse krummerne ind i kødet.

Flip kødet over og skub ned ordentligt for at trykke flere brødkrummer ind i anden side. Gentag med hvert stykke kylling.

Placer de brødede kyllingestykker på grillen, luk låget og kog det i fire til seks minutter, eller indtil kødet er kogt og saftene løber tørt.