Hvordan man griller oksekød fajitas

Vaqueros – ranchhænder og cowboys fra det nordlige Mexico – skabte fajitas som en måde at bruge den smagfulde og billige kødkød, der kaldes skørtbøf, og Tex-Mex-madoplevelser har været taknemmelige siden da. Mens oksekød til moderne fajitas ofte er pan-seared i en stegepande, kræver traditionelle fajitas grillning for både oksekød og grøntsager. Det er en hurtig og enkel procedure, der giver restaurant-kvalitet grillet oksekød fajitas til en brøkdel af prisen.

Kombiner 1/4 kop limejuice, olie, hakket hvidløg, Worcestershire sauce, chilipulver, salt og peber i det lave glasbageplade. Tilsæt skørt bøf og vend om for at belægge kødet fuldstændigt. Dæk med plastfolie og køle om natten eller op til 24 timer.

Opvarm en kul eller gas grill til høj. Fjern skørtet fra marinade, tør med papirhåndklæder og grill på den ene side i seks minutter. Drej bøffen over og grill på den anden side, to minutter til mellemsædvanlige, cirka fire minutter for mellemlang og op til seks minutter for at gøre det godt. Food and Drug Administration anbefaler, at oksekød koger til en indre temperatur på 145 grader Fahrenheit.

Sæt grillet bøf på et skærebræt, drys det med 1/4 kop limejuice og lad det hvile uforstyrret, telt løst med aluminiumsfolie.

Grill de skårede røde løg og røde paprika i fire til fem minutter. Vend hver over og grill i fire til syv minutter, indtil grøntsagerne er forkullet og blødgjort. Fjern dem fra grillen og sæt til side.

Placer mel tortillas på grillen og opvarm dem i 15 sekunder på hver side.

Skær skørtet mod kornet så tyndt som muligt og server med tortillaer, grøntsager og påfyldninger som syltet jalapenos, shredded cheddarost, salsa og guacamole.