Hvordan man hjælper et 9-årigt barn søvn

Når en 9-årig har problemer med at falde i søvn om natten, kan der være mange faktorer involveret. Skolespænding, socialt pres, over stimulation, dårlig kost eller angst kan medføre manglende evne til at falde i søvn. Unge pre-teens kan opleve et helt normalt hormonskifte, der forårsager problemer med at sove. I løbet af denne tid er det vigtigt at tilskynde til reduktion af koffeinforbrug for at forhindre yderligere søvnproblemer. Du kan hjælpe dit barn med at roe hendes sind og krop for bedre at forberede sig på en afslappende nat af søvn med brug af ikke-toksisk, ikke-vaneformende homøopati, aromaterapi og gavnlige mindfulness-færdigheder til fremme af sunde søvnvaner.

Nedtrapning

Placer en yogamåtte på gulvet i dit barns soveværelse. Lad dit barn sidde komfortabelt på måtten med lukkede øjne.

Aromaterapi og homeopati til søvn

Bed dit barn om at være opmærksom på hendes åndedrag, og følg luften ind og ud gennem næsen.

Hjælp hende ved at tælle vejrtrækningen ind og ud og tilbyde et moderat langsomt tempo for hende at følge, mens hun trækker vejret. Tal i en mild stemme, der minder hende om at tænke på, hvordan det føles at trække vejret ind og ud i fem minutter.

Gradvis har hendes arbejde op til 15 minutter meditativ ånde for at fremme mindfulness, ro og støtte til hendes følelser.

Drop 2 til 3 dråber lavendel æterisk olie på dit barns pude tæt på siden af ​​pudebetræk for at fremme afslapning og fremkalde fredelig søvn.

Tilbyde dit barn homøopatiske kaffe for at hjælpe med at reducere sindslideren før sengetid. Se din holistiske praktiserende læge for doseringer.

Opmuntre dit barn til at tage et varmt brusebad eller bad infused med lavendel æterisk olie før sengetid for at fremme afslapning.