Hvordan man kan slippe af med fodblærer

Stramme eller stive sko, der gnider mod huden på dine fødder, kan forårsage smertefulde blærer. Sportsskadeklinik forklarer, at blærer er et almindeligt problem, der skyldes friktion, der forårsager, at det ydre lag af din hud adskilles fra de indre lag. Når dette sker, fyldes mellemrummet mellem de to lag af huden med væske. Ridning af dine fødder af smertefulde blærer kræver livsstilsændringer og brugen af ​​produkter for at lette trykket på huden.

Fjern dine sko, så snart du har mistanke om, at en blister dannes. Fælles områder for en fodblærer til at danne er på bagsiden af ​​hælen og et hvilket som helst område, hvor du føler, at skoen gnider mod din fod.

Påfør et stykke moleskin over fodblæren. Moleskin tape har pude på den ene side og klæbende på den anden, som hviler mellem din sande hud og indersiden af ​​din sko.

Fjern moleskin tape hver aften for at give huden omkring fod blæreren en chance for at trække vejret. Udskift moleskin tape om morgenen, før du glider på dine sko.

Gentag processen dagligt indtil fodblæren løser. Når opløsningen er løst, vil væsken inde i blæren absorbere i huden, og huden vil ligge fladt uden smerte, som normalt.