Hvordan man kan slippe af med røde bump i bikiniområdet efter voksning

Bittesmå røde bump, der er klumpet over hele dit bikiniområde, kan ødelægge dit udseende og få dig til at føle sig mindre end sikker på din bikini. Mens de æstetisk ubehagelige er de små røde humle et normalt post-voks symptom for mange kvinder, ifølge Dr. Larissa Hirsch, en instruktør i pædiatri på NYPH Cornell og en medicinsk redaktør på Kid’s Health by Nemours hjemmeside. Ved at holde din hud fri af olier og bakterier, som kan tilstoppe dine porer og forårsage de røde støder, kan du ofte hjælpe med at fremskynde din huds helbredelse og forhindre endog de irriterende røde bump fra at genopstå.

Vask området grundigt med antibakteriel sæbe ved hjælp af en forsigtig, cirkulær, op og ned bevægelse. Dr. Allison Vidimos, en dermatolog ved Cleveland Clinic Foundation, foreslår, at vask med antibakteriel sæbe mindst to gange om dagen kan hjælpe med at fjerne bakterier, der kan krybe ind i hårsækkene og forårsage infektion.

Administrer en overtrækende astringent for at holde dine hårsække fri for irritationsfremkaldende bakterier. Dorota Lisowski, en estetiker på Brigitte Mansfield Spa i New York City, anbefaler at skabe en blanding bestående af en del babyolie og en del salicylsyrebaseret astringent og anvende den på dit bikiniområde. Ifølge Lisowski beroliger babyolie din hud, mens den astringent åbner dine porer og reducerer deres chancer for at blive tilstoppet af bakterier.

Påfør et over-the-counter topisk antibiotikakrem og en antiinflammatorisk hydrokortisoncreme til det berørte område. Dr. Bruce Robinson, en associeret klinisk professor i dermatologi ved Mount Sinai Medical Center i New York City, siger, at disse behandlinger kan berolige irritationen og hurtighelbredelsen. De kan også hjælpe med at forhindre, at den milde irritation bliver til en mere alvorlig infektion.

Kontakt din læge, hvis din hudirritation ikke rydder op inden for få dage efter voksningsproceduren, eller hvis du bemærker tegn på infektion, såsom feber, rødme eller hævelse eller skrælning af huden. Mens bikini voksning normalt udgør få komplikationer for raske kvinder, voksning strimler væk ydersiden af ​​din hud. Dette kan skabe en døråbning for bakterier til at komme ind i din hud, hvilket kan føre til potentielt farlige komplikationer såsom hudinfektioner, folliculitis – en infektion i hårsækkene – og indgroede hår.