Hvordan man kan slippe af med vener under dine øjne

Ær under øjnene kan få dig til at se gammel, træt og uinteresseret i hvad du gør. Årsagen til vener under øjnene er normalt fra gammel alder, men nogle gange er de et arveligt træk. Når du bliver gammel bliver huden tyndere, hvilket afslører venerne under dine øjne. Disse vener under øjnene vises ofte som mørke cirkler. Der er måder at hjælpe med at reducere og falme på årerne.

Spis hele fødevarer, der er ubearbejdet og ikke indeholder tilsatte sukkerarter. Prøv at købe mad fra en økologisk madbutik eller familieejede gård. Spis mad som frugt, grøntsager, fuldkorn og magert kød for at få de rette næringsstoffer og antioxidanter, som din krop har brug for. NaturalEyeCare.com siger, at dette vil få din hud til at se fyldigere, sundere og gøre venerne under øjnene mindre mærkbare.

Anbring en kold vaskeklud over dine øjne i ca. fem minutter et par gange hver dag. Den kolde klud hjælper med at indsnævre blodkarrene og gøre dem mindre synlige. Det vil også hjælpe med at reducere hævelse og puffiness.

Sæt speciel ansigts solcreme på din hud hver dag, før du går ud i solen. Solens UV-stråler kan medføre, at du taber din elastik i din hud, hvilket vil gøre dine årer mere udbredte. Solcreme beskytter dig mod solens UV-stråler og hjælper med at holde dine åre mindre synlige.

Skær agurk eller kartoffelskiver og læg skiverne over øjnene i 15 til 20 minutter. Efter 15 til 20 minutter tager skiverne af øjnene og påfør en fugtighedscreme i huden under øjnene. Det vil hjælpe med at gøre din hud sundere, lysere og mindske udseendet af vener under dine øjne, ifølge HomemadeMedicine.com.

Massage huden under øjnene med mandelolie hver dag, før du går i seng i ca. to uger. Ifølge HomemadeMedicine.com vil olien hjælpe med at fjerne udseendet af mørke blodårer under dine øjne og give en god kilde til næringsstoffer til din hud.