Hvordan man kan tabe sig med fuld hvede pasta og spinat

For at tabe sig, skal du tvinge din krop til at forbrænde flere kalorier, end du spiser hver dag. Udskiftning af kalorieholdige fødevarer i din kost med sundere muligheder, såsom fuld hvedepasta og spinat, hjælper dig med at skære kalorier og tilskynde vægttab. Både helhvedepasta og spinat er rige på kostfibre, som holder dig følelsen fuld i længere tid, hvilket reducerer trangen til at snakke eller spise unødigt i løbet af dagen. Kontakt din læge for at bestemme, hvor mange kalorier du skal forbruge hver dag for at opmuntre til et sundt vægttab. Spor dine kalorier fra fuld hvedepasta og spinat for at passe inden for de parametre, som din læge har fastsat.

Drik et stort glas vand 5 minutter før hvert måltid. Dette vil hjælpe med at fylde din mave og sørge for at du ikke overvandt. Mens fuld hvede pasta og spinat er begge sunde, kan spise for meget af dem arbejde imod vægttab.

Udskift sukkerholdige eller fede fødevarer i din morgenmadsmenu med måltider, der indeholder spinat eller fuld hvedepasta. Spinat kan sødes med en lille mængde olivenolie, tilsættes til smoothies eller tilsættes til omeletter eller røræg eller æggehvider. Derudover kan du krypse æg eller æggehvider med fuld hvedepasta eller servere det sammen med sauteret spenat.

Indsæt spinat wraps, fuld hvede pasta og spinat salater, grøn spinat salater og spinat over fuld hvede pasta i din frokost menu. Hvis du skal have frokost til arbejde, vil kold salater og wraps beholde den bedste smag.

Tilsæt måltider som fuld hvede pasta og spinat gryderetter og fuld hvede ravioli fyldt med spinat til din middag menu. Middagspartier skal være store nok til at holde dig fyldt, indtil du går i seng for at forhindre sentnatnat snacking. Hvis du har brug for et bindemiddel til dine gryderetter, skal du vælge fedmælk blandet med æg for at skære kalorier. Kremfulde saucer eller oste tilsætter en betydelig mængde kalorier til ethvert måltid, der arbejder mod vægttab.

Mens flere opskrifter er tilgængelige fra cookbooks og hjemmesider, er det nemt at komme op med din egen. Kog hele hvedepastaen i overensstemmelse med emballagens anvisninger, og kombiner den derefter med spinat og andre ingredienser i dit måltid. Tilsæt lidt krydderier, smag, mens du går, indtil du er tilfreds med skålens smag. Når du har fundet noget, du nyder, skriv ned hvad der gik ind i det, så du kan genskabe det senere.

Hold dig til krydderier i stedet for saucer eller oste til at smag dine måltider for den mindste mængde kalorier. Enkle krydderier såsom salt og peber, eddike, sojasovs eller muskatnød accenterer smagen af ​​både fuld hvedepasta og spinat.