Hvordan man kan tabe sig med slimline

SlimLine, også kendt som SlimLine Pod, er en kokonformet kapsel, som leverer tør varme for at stimulere vægttab. Øverst på SlimLine åbnes, så du kan ligge på den ergonomiske seng, lukke toppen og, mens hovedet forbliver uden for kapslen, modtage helkropsvarmterapi.

Definition

SlimLine Pod markedsføres som et vægttab, der stimulerer stofskiftet og sænker kroppens sætpunkt. Reklamer for systemet angiver, at SlimLine er bedre end en traditionel vægttab kost, fordi kostvaner fejler, hvis du ikke også øger dit stofskifte. Virksomheden, der opfandt poden, Sybaritic, Inc., lægger ikke vægt på vægttabspotentialet. I stedet beskriver den pod som et miljø for at supplere motion, fitness, personlig træning og spa-behandlinger.

Hvordan det virker

Infrarøde lys i SlimLine leverer tørvarme op til en temperatur på 178 grader Fahrenheit. Varmen øger din kropstemperatur, hvilket får din basale metaboliske hastighed til at stige. Den basale metaboliske hastighed er den hastighed, hvor din krop konstant forbrænder energi for at holde vitale processer i funktion, såsom kropstemperatur, blodcirkulation, vævsreparation og muskelbevægelse. Hver gang din kropstemperatur stiger, uanset om den kommer fra den tørre varme, der produceres af SlimLine eller feber, øges dit stofskifte. Når stofskiftet stiger, brænder du flere kalorier. Den basale metaboliske hastighed forbliver forhøjet i en periode efter, at du forlader SlimLine, men hvor lang tid det bliver forhøjet varierer for hver person. Samlet magert kropsmasse, overordnet helbred, spisevaner og den type øvelsesregime, du følger alle, påvirker den basale metaboliske hastighed. Nogle mennesker rapporterer et vægttab på et til tre pund fra en session i SlimLine, men sådanne umiddelbare resultater skyldes sandsynligvis vandtab.

Sådan bruges

SlimLine Pod er et dyrt udstyr, der primært findes hos kurbade. En session i SlimLine varer 20 til 40 minutter. Priserne for en session er forskellige for spa medlemmer i forhold til nonmembers, og du kan få en rabatpris, hvis du køber mere end en session, men forvent at betale i størrelsesordenen $ 35,00 til $ 40,00 pr. Session, ifølge PowerUp Sports and Wellness. Den vigtigste variabel – hvor mange sessioner du skal tabe – er umuligt at forudsige. Ud over de faktorer, der påvirker ændringer i dit stofskifte, kan tiden i SlimLine, frekvensen af ​​sessioner og selv den temperatur, du kan tolerere i poden, være alle variabler, der bestemmer, hvor meget vægt du vil tabe fra SlimLine.

Andre fordele

SlimLine tilskynder også til afslapning og hjælper med at lindre stress ved at give aromaterapi og massage. Hele kroppen LED lys terapi udsender bølgelængder af lys, der kan absorberes af huden. Lys terapi stimulerer blodgennemstrømning, tilskynder til vævsreparation, der kan modvirke virkningerne af aldring og har været brugt til behandling af acne og sæsonbetinget affektiv lidelse.