Hvordan man kommer i form til fodbold

Den levende er ikke let om sommeren for fodboldspillere – men det er sjovt på sin egen måde. Det er fordi offseasonen er, når du kommer i form til gridiron. Denne gang væk fra rigorerne og udmattelsen af ​​konkurrencen er, når du bygger styrke og finpudser din konditionering og arbejder for at være i top for det første spil. Det er hårdt arbejde, men det er det værd, når du er i din holdning, forsøger at være hurtigere, stærkere, større og bedre end dine modstandere.

Få så stærk som du kan

Du kan arbejde i vægtrummet og på banen for at blive stærk. “I gymnasiet er der mange knebøjer og slæden,” sagde Brandon Franklin, en certificeret personlig træner i Mac Harbor East i Baltimore, Maryland, samt en tidligere high school fodbold bred modtager. Derudover gør du barbell deadlifts, power cleans og de olympiske løfter: røven og ren og rysten. Du vil ikke lave isolationer, såsom biceps krøllet – dit fokus er på helkropsarbejde. En veninde kan komme til nytte for hårde øvelser som brandmandens bære – hvor du bærer en holdkammerater ned på marken på ryggen. Landmandens tur er heller ikke dikkedarer – du bærer betydeligt tunge håndvægte eller plader i hver hånd og triller en vis afstand ned ad marken.

Ønsker at blive hurtigere

Det er ingen hemmelighed, at 40-yard bindestreg er den grundlæggende afstand til sprint i fodbold, derfor er dens rolle på NFL kombineret til at skærm de hurtigste spillere. Du kan arbejde på din hastighed og din udholdenhed ved at blande din hastighedstræning. Gør 10 reps af 40-yard-streger, samt forskellige reps fra 100’erne og 200’erne, anbefaler Franklin. Også parre med en holdkammerat til at køre ruter, der skiftes som både passer og modtager. Dette vil give dig en dobbelt overførsel til spil af både fart og færdigheder, hvis du er i en færdighedsposition.

Specialiserer din træning

Hver position er lidt anderledes. Du vil gøre fodarbejde på agility stiger en prioritet, hvis du er en kører tilbage eller bred modtager, noterer Franklin. Alternativt kan du lave fem-kegle øvelser om sommeren, rådgiver “Komplet konditionering til fodbold.” Sæt keglerne i en firkant med 10 meter på hver side og en endelig kegle i midten. Kør i varierede mønstre, herunder en stjerne, kryds og små firkanter, fremadrettet, lateralt og backpedaling. Hvis du er lineman eller kicker, er agility-arbejde mindre vigtigt, siger Franklin. Linemen skal udføre specifikke øvelser, der fokuserer på blokering og håndbevægelse i stedet.

Sætte det hele sammen

Du vil være optaget tre dage om ugen i vægtrummet, hvis du følger anbefalingerne fra “Komplet konditionering til fodbold” til offseason konditionering. Prøv mandag, onsdag og fredag ​​for træning i hele kroppen. Din løbende træning og agility træning kan være tirsdag og torsdag formiddag. Din træner kan teste din styrke fremgang på fredage i forhold til benchmarks for din position.