Hvordan man lærer kung fu derhjemme

Når det kommer til praksis og perfektion af en kampsport, kan få ting helt erstatte den intensive uddannelse af en levende instruktør. Men takket være internetvideoer, kampsportbøger og andre ressourcer har læring og træning kung fu derhjemme aldrig været nemmere. Uanset om du er en aspirerende praktiserende læge, der søger at lære traditionelle kung fu på et budget, eller blot vil tone din krop og øge din viden om selvforsvar, kan en omfattende tilgang til at lære kung fu få dig til at perfektionere strejker og former på ingen tid.

Opret en tidsplan for dine ugentlige øvelsessessioner, der tildeler mindst en time pr. Træningssession, mindst en dag hver uge. Forplig dig til din praksis så meget som muligt for at opretholde disciplin og regelmæssig træning.

Udpeg et åbent rum til at lære og praktisere din kung fu instruktion. Slut computeren i et sikkert område, hvor du har en klar synlighed på skærmen. Placer eller suspender stans eller sparketasken i et område, hvor du tydeligt kan ramme den.

Begynd hver session ved at strække og opvarme din krop. Opret en rutine med grundlæggende ben, arm og rygsøjler efterfulgt af sæt push-ups, sit-ups og ben øvelser. Tilbring mindst et minut i hestestillingen, som udføres ved at placere dine fødder tre til fire meter fra hinanden og bøj knæene til at kneppe ned.

Køb eller download en start kung fu instruktionsvideo som David Carradines “En introduktion til begyndere til Kung Fu og Tai Chi” eller de mange gratis videoer, der er tilgængelige på YouTube. Adgang til videoinstruktionen på din bærbare computer eller bærbare computer giver dig mulighed for at øve strejker, blokke og holdninger sammen med videoinstruktøren – og du kan sætte pause eller spole tilbage, når det er nødvendigt. Giv mindst 30 minutter af din træning til at lære nye former fra instruktionsvideoen, udøve nye strejker og stillinger på din stødpose.

Rekruttere en sparringspartner til at teste dine strejker og teknikker, når du går videre. Måske den mest uddannelsesmæssige del af hjemme træning, sparring vil give dig mulighed for at udnytte live kamp for at gøre håndgribelige det materiale du har lært i teorien. Kommuniker med din partner og etabler sikkerhedsforanstaltninger samt offensiv og defensiv mål. Brug passende sparring gear, såsom handsker og fødder beskyttelse, og pas forsigtighed, når du engagerer i fuld-kontakt sparring.

Etablere en rutine og hold fast på det for at lette træningen. Kig ind i lokale turneringer i din kung fu-stil og praktiser dine teknikker i live konkurrence.