Hvordan man lærer philly shell boxing forsvar

Philly Shell, også kaldet “krabbe” forsvarsposition, er ikke til at starte boksere. Det er et mere risikabelt forsvar, der ofrer noget dækning for evnen til at modvirke hurtigere. Mens du lærer, kan du forvente at få din bell rung på grund af den begrænsede dækning, som du arbejder mod det punkt, hvor det giver dig en fordel i ringen. Men vellykkede krigere som James Toney og Floyd Mayweather Jr. brugt det til ødelæggende virkning under deres karriere.

Kom ind i din standard bokse holdning: fødder om hofte bredde fra hinanden, lemmer løs, tilbage lige, men klar til at bøje.

Sæt din førende hånd over din torso, løber i ribben eller brysthøjde med din knytnæve på den modsatte side af brystet.

Hæv din bageste hånd til ansigt, til siden af ​​dit ansigt.

Træk din bly skulder for at beskytte dit ansigt så meget som muligt.

Slip til højre – din højre – af indkommende slag og reagere ved at skyde ud din bageste hånd.

Gør dit vejarbejde. Philly Shell kræver betydelig mobilitet, hvis du vil holde hovedet sikkert. Det betyder, at du forbliver i optimal stand for at forblive lys på dine fødder i senere runder.

Positionen

Uddannelsen

Brug en glidetaske. Dette er en lettere taske, der svinger på en kæde, så du kan undvige. Dette er det bedste værktøj til at opbygge reaktionstiden, du har brug for til succes at bruge en Philly Shell.

Arbejd med en sparringspartner, når du kan undvige slipposen oftere end du ikke gør. Øvelse af Philly Shell i ringen mod en modstander, der er motiveret til at slå dig i hovedet, er den eneste måde at forbedre din Shell nok til at bruge den i en levende kamp.