Hvordan man læser ept graviditetstest resultater

Tror du, du kan være gravid? En hjemme graviditetstest som en EPT test er en nem måde at påvise tilstedeværelsen af ​​graviditetshormoner i urinen. Prøven er 99 procent nøjagtig til at detektere tilstedeværelsen af ​​graviditetshormon. Korrekt læsning af en EPT-graviditetstest kan skabe en livsforanderlig forskel. Begynd med at tage testen. Grip testen med din tommelfinger, derefter urinere på testen eller dip testen i en ren beholder af urin. Vent mindst to minutter før du læser resultaterne.

Overhold testens firkantede vindue: Der skal vises en blå linje i dette vindue. Dette indikerer at du har udført testen korrekt.

Vent to minutter efter urinering af graviditetstesten, før du løfter stokken. Dette er den bedste måde at lade urinen forblive på prøve, hvilket vil give dig de bedste resultater.

Se rundvinduet for et blåt positivt (+) tegn – dette indikerer at du er gravid. Mange mennesker forventer, at plustegnet er meget dybt blåt, men skyggen kan variere fra lyseblå til dybblå – uanset dybden af ​​farve, betyder et positivt tegn, at du er gravid.

Se graviditetstesten for tilstedeværelsen af ​​et minus / negativt tegn (-) i testens runde vindue. Dette negative tegn angiver, at du ikke er gravid. Fordi du sandsynligvis tager testen efter at have savnet din periode, er det en god idé at gentage testen, hvis du ikke har startet din periode efter en uge. Venter lidt længere vil tillade mængden af ​​graviditetshormoner at opbygge i din krop og i din urin, hvilket betyder, at testen lettere kan opdage graviditet.

Ring til producenten på 1-800-378-1783 (1-800-EPT-1STEP), hvis du ikke ser blå linje på testens firkantede vindue. Det betyder, at dine testresultater i runde vinduet er uafklarede.