Hvordan man laver chokoladebreve

Når de bruges som dekorationer på fødselsdagskager, smager cookies og andre søde konfekter, smager chokoladebøger så godt som de ser ud. Ved at smelte chokolade eller chokolade candy belægning er tricket til at skabe attraktive bogstaver at gøre dem i god tid, og placere dem på kagen, efter at de hærder. Med denne teknik kan du vælge hvilken størrelse eller hvilken type brev du vælger.

Udskrive en computergenereret kopi af de bogstaver eller ord, du vil lave af chokolade. Alternativt kan du skrive bogstaverne manuelt på et ark papir.

Tape papirarket til et udklipsholder eller et andet fladt bord. Tape et stort stykke vokspapir over arket og læg klippebordet til side.

Smelte 1 kop chokolade candy coating skiver eller chokolade bits i en lille mikrobølgeovn skål på “High” omrøring hvert 30. sekund, indtil blandingen er smeltet og glat.

Skær bunden 1/2 tommer ud af en plastikpyntens bagside og indsæt et # 2 dekorationsspids i posen. Tip # 2 har et lille rundt hul i slutningen.

Skænk den smeltede chokolade i dekorationsposen, og drej toppen af ​​posen for at skubbe chokoladen ind i spidsen.

Hold spidsen over klippebordet, og langsomt klemse posen, efter omskriften af ​​bogstavmønstret omhyggeligt. Hvis du laver en fejl, skal du bare tørre chokoladen af ​​og prøve igen. Med lidt øvelse kan du lave indviklede breve og design i chokolade.

Sæt klippebordet på et køligt sted, indtil chokoladebreve hærder. For at fjerne bogstaverne skal du placere det voksede papir på et bord og trække kanten af ​​det voksede papir lige ned over kanten af ​​tælleren. Når du trækker, glider chokoladebogstaverne til slutningen af ​​tælleren og slukker, når du trækker det voksede papir ned og væk. Sørg for at støtte delikate bogstaver med din hånd, eller spørg en hjælper til at trække det voksede papir, mens du støtter bogstaverne.