Hvordan man laver din egen juice rense

Når fordøjelsessystemet ikke fungerer korrekt, føler du det gennem hele kroppen. Et tyktarm, der har opbyggede affaldsprodukter og toksiner, kan få dig til at føle sig træt og træt. Mens juryen stadig er ude på de positive virkninger af rensning og afgiftning af kroppen, rapporter MayoClinic.com denne diætplan giver en energisk følelse. Der er ingen videnskabelig dokumentation for, at rensning forbedrer dit generelle helbred, men en kost rig på frugt og grønt er bestemt en praktisk tilgang til at spise, når det kombineres med magert protein og fiber.

Vælg friske frugter og grøntsager, der appellerer til din palle. Kombination af frugt til udvikling af en velsmagende og tilfredsstillende juicedrikke giver dig mulighed for at eksperimentere. Overvej en kombination som æble eller pærer blandet med en bær, som hindbær. Prøv banan blandet med papaya. For en ændring af tempoet, skift til grøntsager, såsom selleri og spinat.

Vask ingredienserne grundigt under koldt vand og skære skumfrugter og grøntsager til en overkommelig størrelse. Placer ingredienserne i en juicer eller blender og lad indholdet blandes til den ønskede konsistens. Se brugsanvisningen til din blender eller juicer for at bestemme den bedste størrelse for enheden.

Tilsæt 2 spsk. hørfrø. MayoClinic.com siger, at hørfrø er en rig kilde til essentiel fedtsyre, der også virker som afføringsmiddel. De med tarmproblemer som divertikulitis bør hoppe over linfrø og bare blande saftene. Hvis du er usikker på, om linfrø anbefales til dig, skal du ikke inkludere det i saften rense.